Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jutta Leerdam gedraagt zich heel vreemd: wat is er aan de hand?


De geruchtenmolen draait op volle toeren: schaatskampioene Jutta Leerdam heeft het hart veroverd van de beruchte YouTuber Jake Paul. Na hun romantische tripje naar zijn compound op Puerto Rico is Jutta weer terug in Nederland, maar over haar kersverse lover blijft ze opvallend stil.

Bij de Koningsspelen in Deventer werd Jutta door de media belaagd met vragen over haar relatie met Jake Paul. Maar de sportster houdt de lippen stijf op elkaar en lijkt meer gefocust op haar seizoen en trainingskampen. Op haar social media deelt Jutta wel regelmatig liefdevolle foto’s van haar en Jake, maar waarom zwijgt ze dan zo mysterieus voor de camera?

Na wat doorvragen beweert Jutta dat ze simpelweg niks mág zeggen over haar relatie. “Het gaat heel goed tussen ons en hij is superlief voor mij, dat is alles wat ik erover kan zeggen. Nee, sorry, ik mag er niet meer over vertellen,” aldus Jutta. Zou het kunnen dat ze onder contract staat bij Jake en een zwijgplicht heeft? Of is er meer aan de hand en heeft de schaatskoningin iets te verbergen?

Hieronder kun je het interview terugkijken waarin Jutta behoorlijk zenuwachtig doet.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zo zielig, wat moet je met zo een engerd. Die knul is compleet geschift.

Geachte , ik ben zelfverdedigingsinstructeur en ik wil vragen of Jutte Leerdam interesse in mijn workshops zou hebben. Mvg Ron

Wat een onzin. Ze doet in haar priveleven gewoon lekker haar ding en hangt niet alles direct aan de grote klok. Als je uit dit gesprek op enige mogelijke wijze contractuele vrijheidsbeperkingen aanhangig maakt, heb je een rijkelijke fantasie.

Ach , volgende maand weer een ander

Want…. jij kent hem persoonlijk?

Jutta zit denk ik in het circuit