Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

André Hazes heeft Monique opnieuw ten huwelijk gevraagd


André Hazes en Monique Westenberg zijn weer samen en dat zorgt voor veel speculatie. Volgens weekblad Privé zijn er nu zelfs trouwplannen in de maak en zal de langverwachte bruiloft op Bonaire plaatsvinden.

In de documentaire van André Hazes op Videoland vertelde Monique openhartig over de pijn die de zanger haar heeft aangedaan. Hij verliet haar keer op keer voor een ander en dat deed haar veel verdriet. “Ik haatte hem. Ik had zóveel pijn”, zei Monique emotioneel. Ondanks alles is het haar wel duidelijk geworden dat André de liefde van haar leven is. André bevestigde dit later door te zeggen dat Monique de liefde van zijn leven is en dat hij er alles aan zal doen om een goede partner en vader te zijn.

Een insider vertelt aan Privé dat er binnenkort groot nieuws naar buiten zal komen over het koppel. Momenteel worden André en Monique gevolgd voor een nieuwe reeks bij Videoland, waarin hun comeback centraal staat en waarin te zien zal zijn hoe Monique terugkeert in zijn leven. “Deze nieuwe documentaire zal vlak voor het concert uitgezonden worden. Het lijkt erop dat André Monique opnieuw ten huwelijk zal vragen”, aldus de bron.

Volgens de bron hebben André en Monique al een locatie voor hun bruiloft op het oog. Ze kozen voor Bonaire, omdat deze plek een speciale betekenis heeft voor hen beiden. Op het luxe Delfins Beach Resort zal de huwelijksvoltrekking plaatsvinden met de ondergaande zon als achtergrond tenminste als André het niet weer verpest en er met een ander vandoor gaat.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het hoeveelste aanzoek gaat dit worden? Ik ben inmiddels de tel kwijt.

Je moet iedereen maar in.
zij beyn waarde laten

En Monique trapt weer in de val ,hoe dom kan je zijn .Ze gaan op vakantie naar Amerika kunnen ze daar niet blijven.

Coke, narcisme en borderline is geen goeie combi, al die wisselvallige roekeloze acties die elk moment weer anders kunnen zijn.😜
Net als bij Gordon, Katja en dus André.
Compleet gestoord.
Monique stop toch met die loser.

Sta er niet van te kijken dat ze daar in Las Vegas gaan trouwen. Voor zijn nieuwe docu. Dan kunnen ze over een paar maanden weer scheiden.

de voltrekking bevindt zich zeker en vast op de publieke toiletten, daar waar ze elkaar weer gevonden hebben? het zou wel passen bij het ´niveau´ van deze twee labiele aandachtszieke losers.

Wat romantisch zeg om met de ondergaande zon op de achtergrond je definitieve ondergang tegemoet gaan.

Alles voor de aandacht ! Wat zijn deze twee mensen zielig, vooral Monique. Dat je je zo laat misbruiken, dat je zo weinig eigenwaarde hebt. En wat een voorbeeld voor je zoontje !!!

Moon wat doe je jezelf en je zoon aan?😥
Je weet toch dat die klojo je elke x weer dumpt. Hoe goedgelovig en desperado kan je nog zijn? Gun je zoveel beters & waardevollers om mee door het leven te gaan. Blijkbaar heb jij het moeder theresa-syndroom.🙄
Lees eens het boek ‘Als hij maar gelukkig is van Caroline Roodvoets. Over verslaving aan foute gestoorde mannen/relaties.
Het is echt een patroon, luister naar je intuïtie en niet naar je innerlijk kind-wond die alles wat destructief is aantrekt.

Gebed zonder einde ,en ze trapt er weer in

Zij laat zich niet misbruiken. Ze gebruikt die loser voor de centen en de aandacht.
Dat is precies wat jullie hen geven.
Doodzwijgen die losers.
Totaal geen aandacht aan schenken.
Wegblijven bij z’n “concerten”
Niet reageren op z’n instazooi.
Compleet negeren die slappe hap.

Zonde..de ondergang tegemoet dus… 😭
Meid trap toch niet telkens weer in die narcistische leugens en charmante praatjes van die lapzwans.

Bij Monique gaat het alleen maar om de achternaam Hazes maakt niet uit hoe ze wilt mevrouw Hazes worden. Weet niet wie erger is zij of Andre zij loopt tegen de 50 en zal gauw in de overgang zitten en ze gedraagt zich net zo labiel als Andre. Geen ene vrouw pikt dit gedrag van een vent maar Andre is een groot kind en omdat ze op een leeftijd is dat ze bijna geen kinderen meer kan krijgen, trouwt ze met Andre want dat heeft ze toch 2 kinderen om te verzorgen.

Laat Monique en Andre toch met rust
Liefde overwint alles
Those who are perfect,judge them

Inderdaad DUNJA, liefde overwint alles, maar hebzucht doet dit niet.

Nog niet zo lang geleden heeft hij een perfecte omschrijving van de liefde van zijn leven gegeven. Je hebt toch wel veel moed nodig om met zo iemand de durven trouwen.