Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Max Verstappen denkt aan stoppen door nieuwe regels Formule 1


Max Verstappen is altijd een man geweest van zijn woord en als kampioen van de Formule 1 draagt zijn mening veel gewicht. Met slechts twee andere actieve wereldkampioenen op het circuit, is het duidelijk dat zijn verantwoordelijkheden groter zijn geworden.

Als het gaat om zijn toekomst in de Formule 1, is Verstappen duidelijk. Hij zal niet nog jaren gaan racen zoals Fernando Alonso, Kimi Raikkonen en misschien zelfs Lewis Hamilton. “Dat is zo goed als een gegarandeerd feit”, zei hij.

Verstappen is ook een purist als het gaat om de traditionele Grand Prix-weekenden. Hij vindt dat de integriteit van deze weekenden gerespecteerd moet worden en is dan ook geen fan van de zogeheten sprint races, ook al heeft hij er al drie van de zes gewonnen.

De recente opmerking van F1-baas Stefano Domenicali werden dan ook verkeerd geïnterpreteerd als een verlangen om deze praktijk af te schaffen, terwijl de Italiaan eigenlijk openstaat voor het idee om deze sessies te herzien en misschien te belonen voor teams en coureurs.

Verstappen is dan ook zeer sceptisch over de veranderingen die eraan komen. Hij gelooft dat het “DNA” van de formule 1 in gevaar is met de geplande formatwijzigingen voor het Sprint-weekend in Baku. “Het is belangrijk om de kern van de sport te behouden”, zei hij.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties