Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vriendin Max Verstappen deelt bizar filmpje van transformatie


Max Verstappen en Kelly Piquet vormen al een tijdje een koppel en worden vaak gezien als het ultieme power couple in de Formule 1-wereld. Maar zoals bij elk beroemd stel, is er altijd wel wat geroddel. Dit keer gaat het om Kelly’s opvallende transformatie die ze deelt met haar volgers op social media.

Kelly deelde onlangs de onderstaande video waarin ze laat zien hoe bizar veel make-up ze opdoet voordat ze het huis uitgaat. In de video gebruikt ze zo veel verschillende smeerseltjes en make-up producten om haar gezicht op te fleuren. Bizar dat Kelly zoveel hulpmiddeltjes nodig heeft om zich buiten vol zelfvertrouwen te vertonen.

Hoewel Kelly en Max nog steeds samen zijn, gaan er geruchten dat hun relatie niet helemaal soepel loopt. Een anonieme bron beweert zelfs dat Kelly betrapt is op vreemdgaan met een onbekende man in een restaurant. En alsof dat nog niet genoeg is, lijkt Max ook niet blij te zijn met de bikini foto’s die Kelly online plaatst. Hij zou bang zijn dat ze te veel aandacht krijgt van andere mannen, vooral na de geruchten van haar flirtgedrag met zijn Formule 1-collega’s.

Hieronder het filmpje van Kelly.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze heeft elke avond een plamuurmes nodig om weer alles van d’r gezicht te krijgen. Ze gaat niet zonder dikke laag make-up de deur uit omdat ze anders te onzeker is. Jonge meisje die haar volgen zien dat ze zo’n dikke laag make-up gebruikt omdat ze anders onzeker is, die meiden zullen dan denken. Met een dikke laag make-up hoef ik niet onzeker te zijn, en zonder make-up moet ik wel onzeker zijn. Lekker voorbeeld is die Kelly Piquet.