Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nicolette van Dam ging vreemd met Memphis Depay


Nicolette van Dam en haar relatie met Bas Smit staan weer volop in de schijnwerpers door uitspraken van Yvonne Coldeweijer. Er wordt gesuggereerd dat Nicolette een tijdje een affaire heeft gehad met voetballer Memphis Depay, terwijl ze nog in een relatie zat met Bas. Coldeweijer beantwoordde eerder al een vraag over dit gerucht en bevestigde dat het zeker waar was. Nu heeft ze tijdens een vragenrondje opnieuw uitspraken gedaan over Nicolette en Bas.

Hoewel er al langer geruchten gaan over het mogelijke vreemdgaan van Bas, geeft Coldeweijer geen duidelijk antwoord op de vraag. Wel zegt ze dat mensen zo geobsedeerd zijn met het leven van Nicolette en Bas omdat het zo perfect lijkt. Maar over Bas heeft ze nog geen concreet verhaal gehoord, alleen vaag. Daarentegen weet ze wel zeker dat Nicolette jaren geleden is vreemdgegaan met Memphis Depay, iets wat Bas zelf ook zou weten.

Deze onthulling zorgt voor opschudding in de showbizzwereld en fans van Nicolette en Bas zijn in shock. Sommige fans vinden dat Coldeweijer niet zomaar deze informatie naar buiten had moeten brengen en dat het privéleven van Nicolette en Bas met rust gelaten moet worden. Anderen vinden dat het nieuws niet zo verrassend is, gezien de vele geruchten die al langer rondgingen over de vermeende affaire tussen Nicolette en Memphis.

Nicolette van Dam zelf heeft nog niet gereageerd op de uitspraken van Coldeweijer. Wel heeft ze eerder aangegeven dat ze het niet op prijs stelt als haar privéleven op straat komt te liggen. Het is dus afwachten of ze nog met een reactie zal komen op deze nieuwe onthullingen.

Hieronder een Tweet van Nicolette over Memphis die nu wel in een heel ander daglicht komt te staan na deze onthulling.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties