Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

André Hazes beschuldigt ziekenhuis van verminken zoontje


Een week geleden liet Monique Westenberg weten dat haar zoontje zijn keel- en neusamandelen heeft moeten laten verwijderen. Monique deelde de dagen die daarop volgde continue mee dat hij veel pijn had.

Maar nu laat André Hazes weten dat hij zich zorgen om de gezondheid van zijn zoontje Dré maakt. Het kleine ventje heeft een hele week ziek op bed gelegen.

Maar nu lijkt er meer aan de hand te zijn. “Hij heeft nu een heel raar stemmetje”, onthult de zanger. “Het is niet meer hetzelfde heerlijke schorre stemmetje dat we allemaal zo leuk vinden. Het klinkt eerder alsof hij uit het chique Laren komt, haha.” André vermoedt dat er iets is misgegaan tijdens de operatie. “Ik denk dat het ziekenhuis een fout heeft gemaakt. Het kan gewoon niet anders.”

Gelukkig kan er volgens de zanger nog wel om gelachen worden. “We gaan Dré binnenkort maar eens langs mijn zangcoach sturen. Dan kan hij straks weer net zo mooi zingen als papa.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nou als ze dat vinden dan moeten ze het ziekenhuis aanklagen.Stel idioten voorop Monique die maakt alleen maar drama sinds de operatie van haar zoontje.
Dit kind is te beklagen met zulke ouders

wat een grootheidswaanzin heeft die junior zeg. een goede zanger? laat me nie lachen!🤣

Denk dat papa ook wel een zangcoach kan gebruiken. En niet steeds op pad gaat met z’n vaste twee vrienden Johnny Walker en Jack Daniels.

Als je jezelf niets verbeeldt, ben je niets, maar in het geval van A.Hazes jr. Is hij inderdaad niets. Arm kind met zo een familie.

Zie, zo, het is weermaandag en omdat André een koortslip heeft, dan maar een keertje zonder te zoenen.