Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Derksen gaat compleet los als een gestoorde gek


John de Bever, bekend van hits als ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’ en ‘Proost op het leven’, heeft een nieuwe single uitgebracht genaamd ‘Het is moeilijk bescheiden te blijven’. Maar wat deze release nog specialer maakt, is dat niemand minder dan Johan Derksen een glansrol heeft in de bijbehorende videoclip.

Gisteren bij Vandaag Inside vertelt De Bever over de samenwerking met Derksen: “Hij heeft eigenlijk helemaal niks met mijn muziek, maar hij vond het toch wel leuk om mee te doen in de clip. We hebben een hoop lol gehad tijdens de opnames.” Derksen lijkt zich daarbij aan te sluiten en vertelt in zijn bekende stijl: “Ik hekel de muziek van John, maar ik kan wel privé met hem opschieten. Voor John heb ik iets gedaan wat ik voor niemand anders zou doen.”

De videoclip, waarin Derksen te zien is als een soort mysterieuze figuur die door het beeld wandelt, is opgenomen in aanloop naar een groots optreden van De Bever en zijn band De Bevers in Ahoy Rotterdam. Daar wil de zanger naar eigen zeggen “de gezelligste huiskamer van Nederland” creëren. Derksen zal daarbij aanwezig zijn als speciale gast, wat volgens De Bever “heel bijzonder” is. “Hij doet dit niet voor iedereen, dus ik ben ontzettend trots en blij dat hij erbij zal zijn.”

Hieronder de beelden van een gestoorde Johan Derksen die helemaal los gaat.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heerlijk, twee top gozers zo verschillend en toch vrienden. Mooi