Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dramatisch ongeluk: Wolter Kroes met spoed naar het ziekenhuis


Het lijkt erop dat het niet alleen maar feest is bij de Kroesjes. Wolter Kroes’ zoon Thomas (14) is in het ziekenhuis beland na een heftig ongeluk op de fiets afgelopen vrijdag. Thomas knalde tegen een scooter op en is met een zware hersenschudding ter observatie opgenomen in het ziekenhuis.

Bezorgde Wolter met spoed naar ziekenhuis Wolter Kroes was op dat moment aan het repeteren voor de laatste uitzending van HLF8, maar vertrok direct zodra hij hoorde van het ongeluk. Samen met zijn vriendin Tessa is de zanger momenteel bij zijn zoon. Een bron dichtbij de familie zegt: “Wolter is enorm bezorgd om zijn zoon. Hij is dankbaar voor alle steunbetuigingen en hoopt dat Thomas snel weer de oude wordt.”

Toestand verbetert, maar lang herstel nodig Gelukkig lijkt de toestand van Thomas nu te verbeteren, waardoor de familie meer gerustgesteld is. Johnny de Mol, presentator van HLF8, wenste de zanger veel sterkte tijdens de uitzending: “Wolter was hier, maar die moest met spoed naar het ziekenhuis voor zijn zoon. We wensen hem heel veel sterkte. Volgens mij komt het goed, maar hij was wel even geschrokken.” Het herstel van Thomas zal echter nog wel lang duren, aldus de manager van Wolter: “Thomas zal nog wel even moeten herstellen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties