Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Smit onthult: Ik kom niet bij Jan Smit thuis!


Het lijkt erop dat Jan Smit en zijn zus Monique hun onderlinge geschillen hebben bijgelegd. Een paar jaar geleden leek het erop dat de twee een bekoelde band hadden, maar dankzij de inspanningen van Liza, de vrouw van Jan, lijkt de relatie weer te zijn hersteld.

Echter, vorig jaar gingen er weer geruchten rond dat er opnieuw een breuk was ontstaan tussen Jan en Monique. Toen hem gevraagd werd naar de ruzie, antwoordde Jan kortaf tegenover Shownieuws: “Ik ga weer even door.” Monique liet in reactie hierop weten dat ze “doodmoe” werd van alle geruchten over een ruzie tussen haar en haar broer.

Maar nu lijkt er goed nieuws te zijn. Monique maakte onlangs bekend zwanger te zijn van haar derde kindje en ze laat weten dat Jan “superenthousiast” reageerde op het nieuws. Toch ontkent Monique dat Jan haar advies heeft gegeven over het opvoeden van kinderen: “Nee, geen tips. Dat laten we lekker gaan. We weten dat het goedkomt.”

Hoewel de twee niet vaak bij elkaar over de vloer komen, zegt Monique dat ze elkaar “regelmatig” zien en dat alles “helemaal prima” is tussen hen. Het lijkt erop dat de twee hun verschillen opzij hebben gezet en hun familieband hebben hersteld.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik geloof er niets van.
Die arrogante kwal heeft met iedereen ruzie, ook de relatie met zijn ouders staat op een laag pitje.
Er is in zijn ogen maar één beroemdheid in Volendam en dat is hij.
Hij gunt zijn zus en die andere zangers uit Volendam helemaal niets.
Zijn vrouw besodemieteren, is het enigste wat hij kan , de vreemdganger.

Ik zou ook niet bij die arrogante kwal thuis willen komen, die heeft wel zo een ongelofelijk groot ego, daar kun je dat hele dorp in begraven.

Wat een gezeik.Ik heb gelukkig een goede relatie met mijn broers en schoonfamilie.Maar we lopen de deur ook niet plat bij elkaar.Meestal zien we elkaar met een verjaardag als die nog gevierd worden.En als er wat gaande is zijn we erook voor elkaar en voor de rest is het prima zo.Ieder lekker in zn waarde laten en met elkaar om laten gaan zoals ze denken dat goed voor hen familie relatie is.