Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

André Hazes doet schokkende onthulling over zijn zus en moeder


André Hazes en zijn zus Roxeanne hebben de strijdbijl begraven, maar hun moeder Rachel Hazes is nog steeds niet in staat om de relatie met haar dochter te herstellen. “Het is écht triest”, zegt André in de 538-middagshow van Frank Dane.

Het gaat allemaal om de erfenis die meer vragen oproept dan antwoorden geeft. Roxeanne heeft onthuld dat Rachel geen erfgenaam is van haar vader. André wil echter buiten dit conflict blijven. “Wat hen doen is natuurlijk al heavy, maar als je erbuiten staat en je wordt er alsnog ingetrokken, dat is gewoon raar ofzo. Zo voelt het gewoon voor mij dan. Ik wil je er van alles over vertellen, alleen ik weet niks. Ik lees het ook van De Telegraaf, snap je?”

André is niet de enige die zich zorgen maakt over de situatie. Ook nieuwslezeres Airen Mylene vraagt zich af waarom Rachel niet gewoon bij haar kinderen gaat zitten om de kwestie uit te praten. André denkt echter dat het te laat is om de situatie nog te verbeteren. “Weet je… Het is al zo ver. Ik hoop dat het allemaal nog ooit mag gebeuren, maar ik zie het somber in na al die jaren.”

Het lijkt erop dat André zich niet wil mengen in het conflict tussen zijn moeder en zus. “De band tussen hen is natuurlijk anders dan die van mij met m’n zus en die van mij en m’n moeder. Ik ben niet boos op een van de twee, maar dat zijn zij wel op elkaar nu.”

Hoe triest het ook is, het lijkt erop dat de familie Hazes het conflict niet kan oplossen. André zou het erg vinden als de situatie blijft zoals die nu is. “Mijn vader is 53 geworden, mijn moeder is dat nu. Het zou zonde zijn als we allemaal te laat zijn. Ik heb precies dezelfde gedachte, maar ik kan dat niet voor hen bepalen.”

Mocht je het gemist, maar André zei dus ook in dit interview dat hij en Monique weer officieel bij elkaar zijn. Ja er is dus geen touw meer aan vast te knoppen en we moet concluderen dat beide gewoon labiel zijn en alles doen voor aandacht.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

“Het is écht triest”

André JR heeft alleen nog steeds niet door dat hij zelf en zijn maandagvrouwtje nog véél triester zijn dan hun voorgangers, Hazes sr en Rochel v Galen!