Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Meilandjes knijpen gasten pension helemaal uit met torenhoge prijzen


Ben je fan van de familie Meiland dan kun je nu alvast een kamer boeken in hun pension Code Rosé. Het pension is nog in aanbouw, maar de kamers kunnen al worden geboekt voor de opening volgende maand. Maxime Meiland deelde een filmpje op Instagram waarin te zien is hoe haar dochtertje Vivé meehelpt met verven. “Jullie kunnen vanaf nu je verblijf boeken”, schrijft Maxime bij de video.

Maar niet iedereen is even enthousiast over de aankondiging. Op de website van Code Rosé staat namelijk dat fans nog geen inkijk kunnen krijgen in de kamers en het pension zelf. Dat weerhoudt fans er echter niet van om een kamer te boeken. Wel zijn veel fans teleurgesteld over de prijs. “Wat een prijzen voor een kamer. En dat voor een pension”, schrijft iemand. Een ander voegt daaraan toe: “Is toch niet normaal wat jullie voor een kamer vragen?!”

Arrogante Maxime laat weten dat de prijs helemaal niet te duur is, omdat je minimaal twee nachten moet verblijven in het pension. Maar ook voor twee volle nachten vinden veel mensen het te duur. “Na het zien van de prijslijst denk ik… Laat maar! Ben ik blij dat ik er een dorp naast woon en zelf ook zo op het strand ben. Maar bijna 400 euro voor twee nachten voor 20m2 kan ik ook een zomerhuis bouwen en verhuren. Verdient goud blijkbaar”, reageert iemand. Een andere fan voegt daaraan toe: “Ja inderdaad. Dit gaat nergens over. Het is een pensionnetje.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wie ka niet betalen, kan thuis blijven. 😉

Je kiest er zelf voor. Mensen willen graag want dan kunnen ze zeggen ik heb bij de Meilandjes gelogeerd.

Als je dit wil betalen dan moet je het doen.Niemand is verplicht daar heen te gaan.

Je moet wel hartstikke gek zijn, om dat te betalen voor die oubollige zooi, zonder ook maar iets te hebben gezien.

Wil je de Meilandjes zien, kan je ook tegenover het pension van de Meilandjes een kamer boeken. Vermoed dat je dan wel per nacht kan boeken, en het ook nog een stuk goedkoper is. En dan kan je in de ochtend de Meilandjes ook zien.

Het is gewoon misbruik maken van hun bekendheid voor die 400 euro kun je veel leukere dingen doen.