Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Martien Meiland jaagt honden de dood in


In de meest recente aflevering van Chateau Meiland zagen we de familie weer lekker klussen en verbouwen in hun nieuwe pension. Maar dit keer waren ze niet alleen binnen bezig, maar ook de tuin kwam aan de beurt. Alleen maakte Martien daar een hele grote fout die leiden tot woede van vele kijkers. Op Twitter ging het dan ook helemaal los.

Martien wilde de tuin namelijk volstoppen met taxussen. Dat is een haagplant die er mooi uitziet maar ontzettend giftig is vooral voor honden. De Meilandjes hebben natuurlijk zelf ook honden en als die aan die plant gaan knabbelen of eraan likken kan dat tot grote problemen lijden. Maar Martien en de overige familieleden hebben werkelijk waar geen idee.

We hopen maar dat het in de volgende aflevering duidelijk wordt dat het echt niet kan.

Mocht je het fragment gemist hebben dan kun je het hieronder terugkijken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die honden weten instinctief dat ze dat niet moeten eten.

gelul die honden eten dat niet hoor ,zijn slim genoeg van zichzelf.