Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Martien Meiland’s sjalenlijn gaat ten onder: alles moet weg!


Een tijd geleden zagen we in Chateau Meiland dat Martien Meiland een eigen sjalenlijn wilde opzetten. Ze gingen daarvoor onder meer naar Italie om de stoffen uit te kiezen en uiteindelijk moest de sjalen dan in een webshop en in de winkel van Montana verkocht worden aan de fans.

Het geheel heeft veel weg van Maxime Meiland haar eigen kledinglijn Monciel die flopte, omdat ze de kleding bestelde via AliExpress en dan het in haar eigen webshop veel duurder verkocht.

Maar gelukkig doet Martien dit niet en pakt hij het toch wel anders aan. Het verschil is toch wel dat Martien zijn sjalen echt zelf ontwerpt en de stoffen daarvoor uitkiest, maar blijkbaar kost dat ook een aardige duit. Want veel mensen klaagden over de belachelijke prijzen van de sjaals van Martien. Een sjaal van rond de 100 euro is toch wel echt belachelijk duur.

We zijn nu maanden verder en eigenlijk hoor je niks meer van de sjalenlijn van Martien ook niet in Chateau Meiland. Het lijkt erop dat Martien er klaar mee is, want de meeste sjalen in zijn webshop zijn nu sterk afgeprijsd. Vele met wel 50% korting. Martien schijnt er echt vanaf te moeten. Helemaal nu de Meilandjes druk bezig zijn met het runnen van hun pension in Noordwijk. We kunnen deze sjalenlijn net als de kledinglijn van Maxime wel scharen onder een totale mislukking. Gelukkig gaan de Meilandjes nu doen waar ze goed in zijn en dat is het runnen van het pension en gasten ontvangen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

HET IS GEEN ECHTE ZAKENMAN HOOR, ALS JE MERKT DAT DE VERKOOP NIET LOOPT DAN MOET JE JUIST DE PRIJS NAAR BENEDEN DOEN EN JE ZAL ZIEN DAT HET VEEL BETER GAAT., WANT WIE KOOPT ER NU EEN SHAWL VAN 100 EURO IN DEZE BEROERDE TIJD ??? HIJ IS ECHT DOM BEZIG !!!

De familie Meiland denkt dat iedereen alles wil kopen waar zij hun naam aan hangen. En denken dan de hoofdprijs plus wat extra’s ervoor te kunnen vragen. Want die verhuizingen en de verbouwingen van onder andere dat pension moet toch ergens van betaald worden?

Hahaha afgang!👘
Niemand wil geaccocieerd worden met zo’n miezerig mannetje.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😃😃😃😃😃😃😀

Leven als Losbollen en denken dat ze met alles geld kunnen verdienen maar er bestaat Karma en dat vergeten ze STELLTETJE NAGEMAAKTE