Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vrouw van Simon Keizer maakt mega blunderEen tijdje geleden werd duidelijk dat Simon Keizer aan de lopende band zou vreemdgaan. Maar liefst 7 vermeende minnaressen van Simon klappen uit de school over hoe hij te werk gaat. Maar kort daarna kwam er minnares nummer 8 bij en klapte die ook uit de school. Volgens haar was de daad met Simon saai en kort.

Annemarie de vrouw van Simon Keizer gelooft blijkbaar niets van alles wat er naar buiten kwam. In Volendam zou ze zelfs  bekend staan als ‘sloom en dom.’

Laatst nog was Annemarie jarig en elk jaar plaatst Simon dan een leuk bericht op zijn Instagram account om zijn vrouw te feliciteren en te zeggen hoe blij hij met haar is. Maar Simon plaatste zondag helemaal niets op zijn Instagram account. Ook bij Annemarie bleef het stil.

Vanochtend liet Annemarie opnieuw weten dat het tussen haar en Simon echt over is. Maar dit ging per ongeluk, want Annemarie wil dit nog niet aan de grote klok hangen.

Annemarie plaatste een foto waarop ze naar een feestje was geweest en daarbij stond de volgende tekst.

,,Omdat ik weer eens een ouderwets gezellig feestje had!”

Maar Annemarie verwijderde deze foto al binnen enkele minuten en plaatste daarna dezelfde foto, maar dan met een net iets andere tekst waarbij ze niet in de ik-vorm praatte, maar in de wij-vorm.

,,Omdat wij weer eens een ouderwets gezellig feestje hadden!”

Volgers vinden het maar heel vreemd en snappen niet waarom Annemarie niet gewoon eerlijk is over haar relatiestatus met Simon.

Deel deze juice!
  1. fake & feek

    ut lijken net 2 doodsbange hertjes die in de nacht in de koplampen kijken van een naderende vrachtauto. 😳 😵‍💫 🚚
    dr straalt geen enkel spatje liefde uit, maarjha men zal en moet tesaam op een selfie staan om de buitenwereld voor de gek te kunnen houden nietwaar.🦌

Geef een reactie