Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

‘Simon Keizer ging vreemd met vrouw Nick Schilder’


We kennen inmiddels allemaal het verhaal wel van Simon Keizer die aan de lopende band vreemdging. Dit heeft er voor gezorgd dat Nick wil stoppen als zangduo met zijn ‘goede’ vriend. De vrouw van Simon gelooft nog steeds dat Simon niets heeft gedaan en leeft in haar eigen bubbel.

Maar gisteren kwam er opeens een heftige onthulling die Guido Weijers deed in zijn oudejaarsconference. Guido beweerde namelijk dat Simon Keizer het ook gedaan zou hebben met de vrouw van Nick Schilder.

Guido zei er het volgende over:

“Wat was dat voor een juice dit jaar? Op een gegeven moment keken ze elkaar niet meer aan! Wat was er aan de hand? Het gerucht ging dat Simon was vreemdgegaan met de vrouw van Nick. Ik weet ook niet wat er waar is of wat niet”

“De vraag is dan: wie is dan schuldig en wie moet je het kwalijk nemen? Ik vind sowieso: je kunt het die vrouw niet kwalijk nemen, want ik hou Nick & Simon ook nooit uit elkaar.”

Annemarie de vrouw van Simon Keizer die al niets gelooft van alles wat er gezegd wordt. Zelfs niet toen een minnares van Simon uit de school klapte over zijn werkwijze staat in Volendam niet voor niets  bekend als ‘sloom en dom.’

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

DEEL JE JUICE MET ONS!

Heb je nare ervaringen met bn’ers of heb je wellicht andere juice over bn’ers deel dan je verhaal met ons. Je blijft ten alle tijden anoniem. Stuur ons een mail met je verhaal naar info@utopianieuws.nl of stuur je verhaal anoniem in via de site.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als dit verhaal waar zou zijn dan deugt de vrouw Nick ook niet dus hebben zij beide schuld
Ik zeg nogmaals als dit verhaal waar is