Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zo zag Caroline van der Plas eruit toen ze 20 jaar was


Caroline van der Plas heeft de harten gestolen van vele Nederlanders. Daarom scoorde de partij van Caroline de BBB zo goed bij de provinciale verkiezingen. Caroline is ook geliefd bij de heren van de talkshow Vandaag Inside. Johan en René lieten al weten ook op de BBB te gaan stemmen.

Caroline was zelf ook te gast bij Vandaag Inside en toen liet ze weten ernstig bedreigd te worden. Het was zelfs zo erg dat ze niet meer op een podium in de publieke ruimte durft te verschijnen. Maar goed daar wil ze het niet meer over hebben. Nee Caroline wilde wat anders uit de wereld helpen.

De 55-jarige Caroline deelde namelijk een foto van zichzelf toen ze nog een stuk jonger was op haar Instagram account. Dit omdat Johan Derksen die Caroline al veel langer kent altijd zegt dat Caroline vroeger een heel knap meisje was.

Blijkbaar gelooft niemand dit en daarom plaatste Caroline een foto van haarzelf toen ze jong was op haar Instagram account.

Hieronder de foto van de jonge Caroline van der Plas.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Caroline spreekt heldere duidelijke taal. Komt met een realistisch verhaal en praktische oplossingen. De burgers snakken naar politici die herkenbaar zijn en luisteren naar de suggesties vanuit het volk. Ze verkleint en overbrugt de afstand, mensen herkennen zichzelf in haar. Maar ze zijn ook de afstandelijke rationaliteit en bubbel mentaliteit van Rutte moe. De door Rutte aangerichte schade: toeslagenaffaire,Groningen,stikstof, huizen tekort etc. moet worden hersteld. Evenals een meer landelijk overheidsbeleid waarbij het kabinet niets meer kan afschuiven op de provincies of gemeentelijke overheden.

Carolien was zeker een knappe vrouw toen zij jong was.
Maar ik vind haar erg aardig, en één vrouw met haar op de tanden.
Ik gun haar al het succes in de politiek , ze heeft Nederland flink op zijn kop gezet.
Dat was te verwachten, iedereen is ontevreden, net goed voor die hypocrite daar in Den Haag. En maar geld overmaken naar het buitenland of ze zijn daar.
En de Nederlander kan alles betalen, alles is duurder geworden.
Hopelijk komt daar verandering in met Carolien.
Alleen erg dat zij bedreigd word, komt zeker uit de linker hoek.
Wens haar veel sterkte toe in de toekomst.

Een beauty is ze absoluut nooit geweest zo te zien. Heel mannelijk was ze toen. Nu veel te dik.

Wel is zij een topper die NL weer wat Fleur en toekomst geeft.☘
Go fit it & chapeau!