Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Oh nee, de minnares van Waylon is zwanger


Yvonne Coldeweijer liet een tijdje geleden weten dat Waylon zijn zwangere vriendin Bibi bedrogen had. Waylon bleek zelfs meerdere keren vreemd te zijn gegaan met ene Jadey Lois. Deze dame haalde laatst nog keihard uit naar Waylon.

Uiteindelijk gaf Waylon toe dat hij vreemd was gegaan en plaatste hij een statement op zijn Instagram account waarin hij zijn excuses maakte aan zijn vriendin Bibi. Het stel is nog steeds bij elkaar en Bibi lijkt hem vergeven te hebben voor zijn daden. Maar ondertussen piept en kraakt het tussen Waylon en Bibi en lijkt het erop dat het stel niet meer lang bij elkaar zal blijven.

De dame waar Waylon een affaire mee had blijkt nu zwanger te zijn. Ze deelde foto’s van een echo. Alleen zei ze er niet bij wie de vader was en daardoor denkt iedereen natuurlijk dat Waylon zomaar opnieuw in de fout is geweest en dat het kindje wellicht van hem is.

Of dit een tactiek is van de minnares om de vader van het kindje niet te noemen om Waylon uit de tent te lokken of dat Waylon wellicht echt weer opnieuw in de fout is gegaan zal de toekomst moeten uitwijzen.

Yvonne Coldewijer zei laatst overigens nog dat Waylon nog steeds vreemd gaat.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit mannetje heeft echt kapsones, ik vind het een vies mannetje. Hij had beter niet kunnen trouwen/samenwonen en een kindje kunnen maken. Dan had hij met iedereen het bed ,of waar dan ook , kunnen delen. Als je trouwt of samenwoont dan kies je voor één persoon !!!

Hij zal daar nog wel regelmatig even langswippen, als zijn demonen weer eens voorbij komen.
Zou me niks verbazen als hij de vader ervan is. Hij heeft niks met zijn gezin, die flapdrol.
Slappeling zonder verantwoordelijkheidsgevoel!