Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

De bizarre reden waarom Roxeanne Hazes nu pas haar moeder aanklaagdeEen aantal weken geleden lekte het testament uit van Andre Hazes senior en dat zorgde voor een ware shock. Want hieruit bleek dat Rachel Hazes de hele boel bij elkaar gelogen heeft en nooit recht had op de erfenis. Andre Hazes senior had zijn erfenis namelijk achter gelaten aan zijn kinderen en Rachel uitgesloten.

Roxeanne Hazes had het lef om haar moeder voor de rechter te dagen voor meer duidelijkheid en kreeg van de rechter gelijk dat Rachel alle papieren moet laten zien aan Roxeanne. Hierna kan Roxeanne een bodemprocedure starten en dan haar deel van de erfenis opeisen.

Maar de reden waarom Roxeanne haar moeder nu pas aanklaagde om de erfenis terwijl ze al een tijdje ruzie heeft met haar moeder was nog niet bekend tot nu toe.

Luuk Ikink en zijn collega Aran Bade denken wel te weten wat die reden is en laten dat dan ook weten in de De BLVD Podcast. Ze denken namelijk dat het te maken heeft met een interview dat Rachel een tijdje geleden gaf waarbij ze vertelde dat er vanaf nu allemaal Hazes troep bij de Lidl te koop was waar zij toestemming voor had gegeven.

De heren zeggen er het volgende over:

Aran:

“Ergens is er ook iets geknapt denk ik toen zij Rachel met die vliegers en die slippers voor die supermarktketen heeft zien staan.”

Collega Clarice Stenger lachend:

“Bij die boom met al die attributen?”

Aran:

“Ja, dat was echt heel erg. Wij spraken haar toen met die vlieger en die teenslippers en sokken met André Hazes erop.”

Luuk:

“Het was geen mooi spul. Niet mooi.”

Aran:

 “Ik denk dat ze daar buiten heeft gestaan met al die spelletjes en Rox thuis zat met Erik en dat ze elkaar aankeken van: dit kán toch eigenlijk niet meer?”

Luuk:

“Daar is het geknapt, denk ik.”

Aran:

“Ik denk het, dat ze daar toen dacht van: ik moet er toch eens achteraan, want ik krijg helemaal geen centen meer, zij staat met die badslippers daar te zwieren, ik wil gewoon weten hoe het zit.”

Deel deze juice!

Geef een reactie