Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Roxeanne Hazes in shock, Rachel geeft nog steeds geen inzage in erfenis


Een aantal weken geleden lekte het testament uit van Andre Hazes senior en dat zorgde voor een ware shock. Want hieruit bleek dat Rachel Hazes de hele boel bij elkaar gelogen heeft en nooit recht had op de erfenis. Andre Hazes senior had zijn erfenis namelijk achter gelaten aan zijn kinderen en Rachel uitgesloten.

Roxeanne Hazes had het lef om haar moeder voor de rechter te dagen voor meer duidelijkheid en kreeg van de rechter gelijk dat Rachel alle papieren moet laten zien aan Roxeanne. Hierna kan Roxeanne een bodemprocedure starten en dan haar deel van de erfenis opeisen.

Maar nu komt het, want we zijn inmiddels weken verder na de uitspraak van de rechter en Rachel heeft nog steeds de papieren niet aan Roxeanne laten zien waar ze recht op heeft.

Rachel heeft nog maar een paar dagen om Roxeanne van de documenten te voorzien anders zal Rachel een dwangsom van 2500 euro per dag moeten betalen. Roxeanne is in shock dat het zo lang moeten duren, want zonder deze documenten kan Roxeanne de bodemprocedure nog niet in gang zetten.

Een aantal ingewijden denkt dat Rachel tot het laatste moment wacht om zo Roxeanne te pesten en het haar met alles te bemoeilijken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Door Rachel haar gedrag weet je dat ze liegt over alles. Erg om er achter te moeten komen hoe je moeder de boel heeft, en nog steeds, bedondert. Sterkte meisje.

Geweldig humor met images. 😂 😎

Dat vreselijk verbrande mormel wacht echt tot de laatste dag en dat was te verwachten.