Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rachel Hazes koopt peperdure nieuwe auto van gestolen erfenisEen aantal weken geleden lekte het testament uit van Andre Hazes senior en dat zorgde voor een ware shock. Want hieruit bleek dat Rachel Hazes de hele boel bij elkaar gelogen heeft en nooit recht had op de erfenis. Andre Hazes senior had zijn erfenis namelijk achter gelaten aan zijn kinderen en Rachel uitgesloten.

Roxeanne Hazes had het lef om haar moeder voor de rechter te dagen voor meer duidelijkheid en kreeg van de rechter gelijk dat Rachel alle papieren moet laten zien aan Roxeanne. Hierna kan Roxeanne een bodemprocedure starten en dan haar deel van de erfenis opeisen.

Nu liet Andre Hazes eergisteren al weten tijdens een interview met Shownieuws na afloop van het eerste Heel Holland Zingt Hazes concert dat hij weer op goede voet met zijn moeder is. Sterker nog tijdens zijn optreden gaf hij haar een aai over haar bol. Verder zei Andre dat hij zich afzijdig houdt van de erfenis kwestie.

Maar gisteren interviewde RTL Boulevard hem en daar zei hij dat zijn moeder Rachel een peperdure nieuwe auto heeft gekocht. En dat vind Andre een beetje een raar moment nu de erfeniszaak nog speelt. Andre zei dus wel tegen zijn moeder dat hij hoopt dat ze het van haar eigen deel van de erfenis heeft gekocht.

Dat Rachel ook een nieuwe auto koopt een paar weken nadat de rechter heeft bepaald dat rachel de juiste papieren aan Roxeanne moet overhandigen zodat Roxeanne kan beslissen of ze een bodemprocedure kan starten is nogal ziek.

Hiermee wil ze haar dochter gewoon laten zien dat ze haar niks kan maken en dat ze het geld blijft uitgeven.

Deel deze juice!
 1. Frida

  Rox provoceren is haar belangrijkste doel.
  En schoothondje André doet daar vrolijk aan mee. Die is net zo achterbaks & gaan nu gauw alle geld erdoorheen jagen. Zodat er straks niks voor Rox over is. Pure wraak.
  Gewetenloze heks die Roggel.

 2. KarMa

  Dat is een privé kwestie. Maar als Rachel denkt dat ze haar kinderen kan uitbuiten om wat wijlen hun vader haar aangedaan had dan heeft ze geen zelfrespect. En dit gebeurt dan altijd met leugens.
  Ook al zijn die nog zo snel…….

  • j gruizenga

   Ik vind ook dat rachel provoceert door een nieuwe auto te kopen terwijl er een rechtszaak over een erfenis loopt. Had dat nou niet even kunnen wachten rachel?!

 3. SIMON BRUIN

  Kan mij de hele familie Hazes schelen. Ga toch een eind weg!!!

  • Christine

   Ik vind dit echt niet kunnen na een rechtzaak dan ben je echt fout bezig het zijn de kids hun geld en niet van haar Heks
   🤬🤬🤬🤬

 4. Ik volg het roddel circuit nu al enige tijd . Nood gedwongen eigenlijk . Ik heb maar een antwoord op deze wantoestanden. Waarom wordt hier zoveel zendtijd aan gegeven. Ik heb diep medelijden met deze familie. Zoals zovelen. Het spijt mij te moeten zeggen dat het abnormaal is wat deze familie elkaar aandoet ik bedoel natuurlijk de Hazes. Wat raar dat ze zoveel ruimte in beslag nemen. Er is oorlog. Er zijn .veel gemene ziektes die je alleen met verd riet achterlaten. Heel veel bekende tussen haakjes en hun gezin worden afgemaakt. Wat een poppenkast. Breng eens fatsoenlijk nieus. Dat zou voor menig mens een verademing zijn.

 5. Ellen er is maar een boosdoener in het spel en dat is toch Roggel de heks ,ze heb veel kapot gemaakt leven van de kinderen!!! met heel de wereld mot nee het is een smerige misbaksel hoop dat ze gauw de verkeerde tegen kom (oja zou wat aan je onderkin laten doen)

Geef een reactie