Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ooglidcorrectie Filemon Wesselink gaat helemaal mis


Tegenwoordig hoor je er als bn’er niet meer bij als je je gezicht niet laat verbouwen. Niet alleen de vrouwen blijken het te doen, maar ook de mannelijke bn’ers zijn er niet vies van.

Gisteren was Filemon Wesselink te gast bij de talkshow HLF8 en zelfs hij heeft zijn gezicht laten verbouwen. Filemon vertelde vol trots dat hij zich heeft laten opereren aan zijn oogleden en zijn wenkbrauwen. Op Twitter gingen het los. Iedereen vond dat het mislukt was en iemand vroeg zelfs of Filemon dit bij de plaatselijke slage had laten doen.

Presentator Sam Hagens confronteert Filemon ermee

“Filemon, mensen maken zich grote zorgen om je. Er wordt een hele hoop gereageerd. We hebben een paar tweets op een rij gezet, zoals: ‘Heeft Filemon een ooglidcorrectie gehad van de plaatselijke slager?’”

Gast Rutger Castricum maakt daarna een schofterige opmerking.

“Je maakt het er ook wel echt zelf naar hier. Moet je kijken hoe je erbij zit man.”

Filemon:

“Het is gewoon een ooglidcorrectie. Ik kon de strijd tegen de ouderdom ook niet winnen, dus die flappen gingen steeds meer hangen. Dat is een familiekwaaltje. Dat leidde tot hoofdpijn en moeheid. Je gaat de hele tijd je wenkbrauwen omhoogtrekken.”

“Ze hebben ook mijn wenkbrauwen van binnen vastgenaaid aan mijn hoofd. Dat duurt allemaal drie kwartier. Er is ook een lap weggehaald en het is weer dichtgenaaid. Het is nog een beetje gezwollen, maar het wordt echt heel mooi.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Niks mis mee. Hij ziet er zeker 10 jaar jonger uit maar vooral frisser en uitgeslapen!

Ik vind als je er echt last van hebt of een minderwaardigheidsgevoel van hebt moet je het zeker doen en niet als je denkt van o wat leuk, dit ga ik wel even doen.