Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nicol Kremers laat gezicht verbouwen en lippen opspuiten


Eergisteren vertelde een vrouw genaamd Nancy dat Nicol afgelopen zondagavond nog in elkaar is getimmerd door Peter toen ze uit een chalet was gezet waar ze bleef slapen.

Nancy zegt er het volgende over:

 “Ik snap wel dat Nicol weggegaan is daar. En is opgehaald. Heb gezien dat ze in elkaar is getimmerd daaro zondagavond. Dus ja, dat ze haar spullen pakt en vertrekt is toch normaal…” 

Nicol verbleef dus in een chalet waarschijnlijk nog van Peter, maar schijnt met spoed zondagavond door een vriendin te zijn opgehaald. Blijkbaar heeft Peter haar die avond op straat gegooid en dat ging niet zonder slag of stoot. Inmiddels verblijft Nicol bij een vriendin in Kaatsheuvel.

Maar Nicol gaat gewoon verder met haar leven alsof er niets gebeurd is. Ze plaatste de onderstaande foto op haar Instagram account en volgens een aantal volgers heeft ze haar lippen laten opspuiten. Wat denk jij?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lachwekkend en als het waar is, wie betaalt dat geintje dan, ze heeft geen rooie duit.

Nicol je was misschien n goed betaalde slavin van die dikke patser maar nu verder gaan en zelfstandig blijven, eerlijk werk is niks mis mee en jij kan dat.

ze zal wel met mannen afspreken dat levert meschien ook wel wat op zal niet veel zijn

Dat is niet echt, waar betaalt ze dit van.
Gilles heeft haar met niets buiten gezet.

Ze gaat bij hem weg naar een andere man waar ze mee samenwoont, het lukt niet dus ze gaat in een chalet van Peter zitten, Peter wil dit niet, zij gaat niet weg en Peter zorgt wat harder dan de bedoeling was dat ze toch gaat. Nicol is wel gek ook dat ze denkt dat ze wel in Peters huisje kan blijven nadat ze hem aan de kant gezet heeft voor een ander. En haar lippen en dergelijke zal ze ook nog wel van zijn geld gedaan hebben.

Filtertje erover, kan makkelijk tegenwoordig. En dat kost niets

Waar is de solidariteit met n vrouw? Geen enkel excuus dat n kerel zijn jatten moet uitsteken naar n vrouw!!!!!
Hij heeft genoeg misbruik gemaakt van iederéén in zijn omgeving.