Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Erica Meiland heeft gezicht laten verbouwen, dit is het resultaatErica Meiland laat in een interview met de Weekend weten dat ze zich stoort aan haar wallen. Martien en Maxime zijn niet vies van een spuitje of een complete verbouwing van hun gezicht, maar Erica zou dat niet zo snel doen. Alleen haar wallen zijn er probleem. Ook blijkt dat ze vroeger wat aan haar oren heeft gedaan.

Erica zegt er in de Weekend het volgende over:

“Als ik bijvoorbeeld heel dikke wallen zou krijgen, dan zou ik dat wel laten repareren. Maar dat is alleen als je je er echt aan gaat storen. Ik had vroeger nogal afstaande oren, dat heb ik ook laten verhelpen. Ik vind: als het je in de weg gaat staan, moet je er wat aan doen.”

“De ouderdom houd je niet tegen. Dus rimpels of zo… Die moet je gewoon accepteren. En niet te veel in de spiegel kijken. Ik kijk altijd in dezelfde spiegel, dus aan dat beeld ben ik gewend, maar bij foto’s denk ik altijd: o néé!”

“Weet je, je kunt beter accepteren dat je minder mooi wordt. Je moet gewoon zorgen dat je er verzorgd uitziet en dan is het goed. Je houdt de tijd toch niet tegen.”

Erica wordt dit jaar 60 en ze vindt zichzelf al behoorlijk oud.

“Dan denk je wel: wat oud joh. Je moeder is er niet meer, dus je schuift een treetje op, daar ben ik me wel van bewust. Als ik Martien weleens zie lopen, zeg ik ook: ‘Wat loop jij krom.’ Op zulke momenten denk ik: we worden oud.”

Deel deze juice!

Geef een reactie