Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Erica Meiland waarschuwt Monique Westenberg voor AndreEen paar dagen geleden hoorde wij dat Andre Hazes weer aan het filmen is voor zijn tweede documentaire. De eerste was en groot succes op Videoland en Andre vertelde in deze docu dat hij verslaafd was aan drank en drugs en inmiddels is afgekickt.

Tweede docu heeft gespeelde verhaallijn

Maar wij hoorde ook dat Andre en Monique helemaal geen ruzie hebben of uit elkaar zijn. Sterker nog dat zou enkel zijn geweest omdat de tweede docu wat spanning nodig had, omdat enkel de comeback van Andre filmen niet het drama opleverde wat er in docu één wel te zien was.

Erica Meiland waarschuwt Monique

Nu waarschuwt Erica Meiland, Monique voor Andre in een interview met de Privé. Erica laat weten dat het een groot risico is om weer een relatie met Andre aan te gaan door de vreemde jeugd die hij heeft gehad en het gen van zijn vader dat hij heeft meegekregen.

Het lijkt allemaal lief bedoelt van Erica, maar Monique luistert er vast niet na. Want Monique wil maar één ding en dat is het gezin weer compleet hebben samen met Andre.

Deel deze juice!
 1. Monique wil niet luisteren die steekt haar kop in het zand.
  Andre leert het nooit ,en ze blijft er maar energie insteken.
  Je zou toch met heel dat gezeik instorten.

 2. Simon

  Erica Meiland die drie keer met dezelfde man trouwt waarvan ze weet dat hij gay is, als dat niet om geld gaat, weet ik het ook niet meer. Dus die kan maar beter geen advies geven.

 3. vergeetmenietje

  erica vergeet nog een gen, die van zijn moeder – oma en opa van galen gen.
  dat is nog vele malen zieker dan het hazes gen.

 4. peter

  waar bemoeid Erika zich mee laat ze eerst een naar hun eigen gezin kijken

Geef een reactie