Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vrouw Danny de Munk is kapot van verdriet


Kort geleden werd bekend dat er aangifte is gedaan wegens verkrachting tegen Danny de Munk. Dit zou jaren geleden hebben plaats gevonden toen Danny nog speelde in de musical Ciske de Rat. 

Inmiddels heeft het openbaar ministerie laten weten dat ze Danny niet gaan vervolgen en de zaak seponeren wegens gebrek aan bewijs. Maar Danny zet zijn zaak tegen het slachtoffer wegens het doen van een valse aangifte wel door.

Er is dus genoeg verdriet in huize de Munk om deze hele zaak. Maar de vrouw van Danny heeft ook nog verdriet om het overlijden van hondje Chuckie. Al was dat 3 maanden geleden. Jenny de vrouw van Danny laat weten er nog steeds kapot van te zijn.

Ze plaatste onderstaand emotioneel filmpje online en zei er het volgende over:

,,Wij zijn zo intens verdrietig dat we ons lieve hondenkind Chuckie hebben moeten inslapen. Houden van is ook loslaten. Ben zo dankbaar voor de 15 jaar onvoorwaardelijke liefde die jij ons hebt gegeven! Wat ga ik jou missen vriend! Je zit voor altijd in mijn hart. Dag, mijn lieve Chuckepuck.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik snap dat Jenny veel verdriet heeft, en dat ze haar hondje mist.
Zeker na dat gedoe met Danny.
Je ziet wel je hebt meer steun van een dier als van een mens.

Zo niwt slim Danny vreemdgaan, je weet toch dat er altijd wel een van je scharrels uit de school zal gaan klappen.
Als je zo’n risico wil lopen en jij met je l*l denkt zoals je zelf zei in een interview, is dit helaas een consequentie.
Ook zo’n beschuldiging, sommige types doen alles voor aandacht.🙄