Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Nicol Kremer alweer gedumpt door nieuwe liefde


Vanmorgen lieten wij nog weten dat Peter Gillis de kinderen van zijn ex Nicol erg mist, omdat hij ze zag als zijn eigen kinderen.

Nicol en Peter zijn allebei verder gegaan. Peter is inmiddels zoenend gespot met dame in Maastricht en Nicol had ook een nieuwe vriend. De nieuwe vriend van Nicol heet Mike en is barbier en heeft een kapsalon in Schoonhoven.  

Nicol moest het wel met veel minder luxe moet doen. Ze woonde samen met Mike in een heel klein huisje achter zijn kapsalon en slaapt op een luchtbed. Mike schijnt wat financiële problemen te hebben en de huur van zijn pand niet meer te kunnen betalen waar de kapsalon in gevestigd is.

Maar het sprookje tussen Nicol en Mike lijkt alweer voorbij. Nicol heeft zelf aangegeven dat het over en uit is en ze alweer aan het daten is met andere mannen. Ja dat was dus van hele korte duur. Wellicht had ze gehoopt dat Peter haar weer met open armen zou opvangen. Maar Peter is er klaar mee en heeft al een nieuwe vriendin.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nicol moet dus weer op zoek naar een nieuwe idioot die erin trapt .
De barbier had geen geld en dat is wat ze wil. Zal je niet lukken denk ik.