Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis is kapot van verdriet


Peter Gillis en Nicol zijn nu officieel al even uit elkaar. Nicol had al meteen een nieuwe vriend aan de haak geslagen. Ene Mike een barbier uit Schoonhoven. Mike deed kort geleden zelfs nog mee aan het programma Lang Leven de Liefde.

Gisteren lieten wij nog weten dat Peter in het centrum van Maastricht hand in hand gespot werd met een dame die verdacht veel op Nicol leek, maar het was Nicol niet. Volgens Yvonne is deze dame degene die Nicol gaat vervangen in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa.

Maar dat Peter ook veel verdriet heeft laat hij weten aan de camera’s van Shownieuws. Peter stond vandaag namelijk Mark zijn zoon bij in de rechtszaak tegen de verdachten van de wrede overval op Mark. Buiten de rechtszaal stond Shownieuws klaar om Peter wat vragen te stellen.

Peter laat weten dat hij en Nicol als goede vrienden uit elkaar zijn gegaan, maar dat hij het moeilijk heeft met het missen van haar kindjes. Volgens Peter noemde haar kinderen hem papa en dat steekt hem enorm dat hij niet alleen Nicol, maar ook de kinderen kwijt is.

Peter zei onder meer het volgende tegen Shownieuws:

“Haar kindjes waren ook mijn kindjes. Ze noemde me ook papa Peter”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties