Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Montana Meiland in de steek gelaten door familie


Kort geleden kocht Montana Meiland een huisje in Noordwijk waar ze zou gaan samenwonen met haar inmiddels ex vriend Dirk. Dat feest ging dus niet door, want Montana en Dirk besloten na 8 jaar uit elkaar te gaan.

Nu gaat Montana dus alleen in het huis wonen met een oppervlakte van 237 vierkante meter en dat is best groot voor je eentje. Het huis telt 4 slaapkamers en heeft ook nog een aangebouwde garage.

Maar het huis is niet meteen bewoonbaar. Het in allemaal heel gedateerd van binnen en er moet dus nog flink geklust worden. Inmiddels heeft Montana de slaapkamer al helemaal verbouwd en het resultaat laat ze zien in de onderstaande video.

Het trieste alleen is dat Montana amper hulp krijgt van haar familie en alles zelf moet doen. Martien, Erica en Maxime zijn namelijk druk bezig met de verbouwing van het pension wat ze hebben gekocht.

Eerder liet Montana nog weten dat de hoofdinkomsten uit haar interieurwinkel in Noordwijk komen en dat blijkt al een tijdje vies tegen te vallen. Het is zelfs zo erg dat Montana de kachel bij haar thuis niet aan doet. Dus echt geld voor het inhuren van klusjesmannen lijkt Montana ook niet te hebben. Ze doet dus echt alles zelf en dan gaat het langzaam en is het heel zwaar.

Hopelijk komen Martien, Erica en Maxime haar helpen want het pension kan wel even wachten en het is toch wel veel belangrijker dat ht huis van Montana snel afkomt zodat ze erin kan wonen.

Hieronder de beelden van het resultaat van de slaapkamer van Montana:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lelijke smaak zeg!!!
Alles diarreebruin op de muren & oubollig visgraat-vloer.😝
Vond het er vooraf veel frisser en mooier uitzien.
Lullig trouwens dat ze alles zelf moet doen qua klussen & familie overal te lui voor is en alleen zichzelf belangrijk vindt.🙄

Walgelijk😝😝😝😝😝😝

De familie Meiland bestaat voor driekwart uit hele grote egoïsten, die alleen iets doen voor geld en met een camera erop.

Nou mijn smaak is het niet hoor … al dat bruin en dat visgraten parket maar het is gelukkig ook mijn slaapkamer niet. Vind het sneu dat ze het helemaal alleen moet doen. Sterkte Montana !!!