Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Montana Meiland zit diep in de put en red het financieel niet meer


In weekblad Weekend laat Montana Meiland weten dat ze het erg zwaar heeft. Naast dat het net over en uit is met haar ex vriend Dirk waar ze 8 jaar lang mee samen was loopt de winkel ook voor geen meter meer.

De hoofdinkomsten voor Montana komen uit haar interieurwinkel in Noordwijk en dat blijkt al een tijde vies tegen te vallen. Het is zelfs zo erg dat Montana de kachel bij haar thuis niet aan doet.

Montana zegt er in weekblad Weekend zelf het volgende over:

,,Met de winkel was het in 2021 extreem druk, maar het was wat rustiger afgelopen jaar en dat is niet veranderd. Ik merk dat mensen wat meer de hand op de knip houden.”

,,Met álles dat duurder wordt, die energieprijzen en zo. Je hebt toch een winkel vol luxe dingen. Als mensen gaan besparen, doen ze dat toch op dat soort uitgaven. We proberen goedkoper in te kopen, maar ook wel minder. Als je minder verkoopt, hoef je ook niet zoveel in te kopen. En anderzijds goed promoten wat je allemaal hebt staan, want er zijn natuurlijk ook mensen die wel wat willen bestelen of duurdere producten willen, en die wil je wel blijven bereiken.”

De kachel blijft uit om te besparen.

 ,,Ik heb hier gister staan vernikkelen, het was zó koud. Daar let ik ook op. Dat moet wel.”

Dat Montana van zo weinig geld moet rondkomen en haar zusje Maxime bulkt van het geld en de ene na de andere luxe miljoenenvilla op de kop tikt heeft te maken met haar rol in de serie Chateau Meiland.

Hoe kan het dat Montana zo wordt buitengesloten van de serie en er niet van mee kan profiteren. De oorzaak lijkt Maxime te zijn. Het gerucht gaat namelijk dat Talpa niet meer wilde betalen als Montana ook weer mee wilde doen aan de serie en dat Martien, Erica en Maxime dan minder geld kregen en zo het salaris van Montana werd betaald. Alleen wilde Maxime dit niet en zo schijnt Montana dus te zijn buitengesloten voor een heel lange tijd.

Inmiddels doet Montana wel weer mee met de serie, maar dat is ook broodnodig. Anders kwam ze waarschijnlijk niet meer rond.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

je moet je levens stijl aanpassen en naar de dokter voor dat gat in je hand

Ik denk toch niet dat jou ouders jou in de kou laat zitten. Dat zou ik schandalig vinden.

Stop eens met al die onzin Zit totaal geen diepte in

Lekker egoïstisch van Maxime om haar zus in de kou te laten staan en zelfs maar huizen kopen voor bizarre prijzen voor zulke jonge mensen

Iemand die echt hard werkt kan nauwelijks rondkomen en de ander die haar vader imiteert krijgt 50.000 euro per aflevering. Is toch ook niet normaal meer. In Nederland is het gewoon hoe dommer en stommer je bent en je komt toevallig op tv dan is je kostje gekocht. Maxime is ook al een hebzuchtig wezen geworden als je je eigen zus niks gunt.

O,o,wat is ze zielig!
Hou toch op met mij.
Rare drol.

Laat haar familie haar eens financieel helpen. Ze werkt ook voor hun. En haar zus(met gat in haar hand) kan haar ook wel eens helpen.

Klagen met gezonde botten, heet het spreekwoord.

De mensen moeten niet meer naar de serie kijken Dan is het zo afgelopen met die geldwolven.Dat ouders en zus zo kunnen zijn niet waard om een zus en dochter te hebben.Heb er geen woorden voor.

Familie Meiland zijn grote geldwolven geworden. Proberen door aankoop van een pand continu op TV te blijven acteren. Een grote acteerfamilie.

Is iets met ; sterke benen;!!
Vind overigens Montana de leukste én de normaalste van de hele familie!

Zo armoedig is ze niet met een huis van bijna 7 ton. In haar eentje ook nog!
Zelfs tweeverdieners kunnen meestal nog niet eens de helft van dit bedrag financieren.
Dus wees dankbaar Montana!💕