Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Zoon Peter Gillis betrapt op het nemen van een snuifje


In de laatste aflevering van Massa is Kassa is wel ets heel opmerkelijks te zien. We zien namelijk dat Ruud de zoon van Peter Gillis een beschuit met muisjes aan het eten is. Maar dit doet hij zo vreemd met allemaal gekke strak getrokken bekken en grote ogen dat de kijkers zich afvragen of Ruud niet onder invloed is.

Veel kijkers beweren dat Ruud nog even snel een snuifje heeft genomen voordat hij aan zijn beschuitje begon. En het moet gezegd worden het ziet er niet echt normaal uit hoe Ruud doet.

Mark de andere zoon van Peter is ook al eerder beschuldigd van het gebruik van het befaamde witte poeder. Hij werd namelijk een keer in een filmpje gezien met twee andere mannen waar het witte poeder te zien was. Ook waren er volgens kijkers nog resten op zijn keukenblad te zien toen er werd gefilmd voor Massa is Kassa.

Hieronder kun je het fragment van Ruud terugkijken voor als je het gemist hebt.

@kevinverhuijsen Hatseflats Ruud sterk spul ofniet😂#massaiskassa #fy #fyp #pourtoi ♬ origineel geluid – Henkiekevin
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jongens jongens zeg… omdat die raar met zijn ogen doet heeft ie meteen snuif op of wat? Je ziet in meer afleveringen dat ruud gewoon wat anders is dan de rest. Maar meteen beschuldigen dat ie snuift gaat wel heel erg ver!

Vieze vetrek ik begrijp wel dat nicole zich laat krikken door iedereen, behalve jou,wat moet jij nou in die mand klaarmaken. NICOLE, JIJ BENT VEEL BETER,WAARD,XXXXXLIEFS,WILBERT

Wat heeft dit met Ruud te maken?Die jongen spoort niet net als de rest van die aso zooi.

Het is echt niet de slimste van die familie of hij snuift, weet ik niet, maar hij ziet er nooit en praat nooit echt alsof hij ze allemaal op een rijtje heeft.

Hij heeft een beperking, volgens mij is hij autistisch , wat ik een keer begrepen heb.
Daarom gaat die ouwe wat rustiger met hem om.
Anders draait hij door als het te veel word.