Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Mark Gillis beschuldigd van het gebruik van coke


Mark Gillis de zoon van Peter Gillis die een paar maanden geleden bruut werd overvallen zegt dat hij nog steeds echt een heel groot slaapprobleem heeft door de angst en hij kan niet meer goed tegen in het donker zijn. Mark staat dus nog onder veel stress en heeft nog steeds last van de overval. Wellicht is dat een antwoord op het volgende.

In de vorige aflevering van de serie Massa is Kassa viel de kijker namelijk iets merkwaardigs op. Mark en Ruud gingen namelijk een biefstuk bakken, maar voordat ze daarmee begonnen zag een kijker een witte substantie op de keukentafel liggen. Het lijkt op het befaamde witte poeder wat heel populair is onder bn’ers.

Mark is al eerder beschuldigd van het gebruik hiervan. Toen werd hij namelijk in een filmpje gezien met twee andere mannen waar het witte poeder te zien was.

Hieronder een foto van het moment dat de witte substantie op de kuekentafel van Mark in beeld komt. De substantie is omcirckelt in het rood. Wat denk jij dat dit kan zijn?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

O dat geloof ik graag dom volk

Intereseert mij geen hol…iedereen die zijn leven kapot wil snuiven…ze gaan hun gang.maar

Als je goed naar de aflevering heb gekeken, dan hadt je geweten dat het niet het chalet van Mark was maar van zijn broer Ruud.🤦

Dat wat ze zeggen dat het poeder kan zijn dat zie je vrij snel na dat die dikzak net binnen komt dus het kan van ruud zijn

Hij is net die ouwe van hem, met zijn grote bek tegen iedereen.
Als hij zo door gaat tegen het personeel en zelfs tegen Ruud, krijgt hij nog een keer een goei pak slaag.

Ik hoop het