Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Dochter Marco Borsato geeft toe dat ze weet hoe het zit met haar vaderJada Borsato de 20-jarige dochter van Marco Borsato vertelt in weekblad Weekend dat ze weet hoe haar vader is en hoe de situatie waar Marco van wordt beschuldigd in elkaar steekt.

Misbruik

Iets langer dan een jaar geleden deed een jonge vrouw officieel aangifte tegen Marco Borsato wegens misbruik. Ze beweerde in de aangifte dat ze vanaf haar 15e is misbruikt door Marco.

Marco zou een huisvriend van de familie zijn geweest en toen de vader van het meisje overleed zou hij zelfs een rol als stiefvader hebben gehad. In de Telegraaf deed deze vrouw uitgebreid haar verhaal. Ze zou ontzettend bang zijn voor Marco en daarom al die tijd geen aangifte durven te doen.

Marco onschuldig

Jada zegt er in weekblad Weekend het volgende over:

“Ik weet hoe mijn vader in elkaar steekt en mijn mening zal daar nooit over veranderen: ik weet precies hoe het allemaal zit. Ik kan er helaas niet al te veel over vertellen, maar ik maak me geen zorgen, want de waarheid wint áltijd. Altijd. Dat denk ik écht.”

Het lijkt erop dat Jada bedoelt dat ze weet dat haar vader heel handtastelijk is en dat hij geen verkeerde intenties had hiermee zo zou hij volgens Jada gewoon in elkaar zitten.

Maar hoe zit het dan met de geluidstapes die ook John van den Heuvel heeft gehoord en waarop te horen is dat Marco Borsato toegeeft wat hij heeft gedaan. John die de tapes heeft beluisterd zei dat het heel shockerend was wat er allemaal te horen was op deze geluidstapes.

Als Marco wordt veroordeeld dan heeft het rechtssysteem volgens Jada gefaald.

“Als dat niet zo is, dan zouden we een heel slecht rechtssysteem hebben. Dus laten we ons daar vooral op proberen te focussen en op alle mooie dingen die op ons afkomen. Natúúrlijk zal ik altijd voor mijn vader staan, ik zal altijd voor hem blijven vechten, absoluut. Want inderdaad, dat heeft hij ook altijd voor mij gedaan.”

Deel deze juice!
 1. H. Siglé

  Hij is en blijft haar vader …. lieve meid !!!

 2. jon de molshoop

  ik geloof jada
  marco word er ingeluisd
  de waarheid komt snel

  • Martin

   T is n knuffel . Itlilaan….en ja itilanen zijn ( handtastelijk…..) maar t word wel erg sterk overdreven opgeblazen… door die vrouwen ….voorbeeld ik sla n arm om iemand heen ..word meteen alarm op aan geslagen ik zeg …..doe normaal .wat mag dan nog wel…..niks meer dus ….

Geef een reactie