Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Emotionele Andre Hazes gaat helemaal los


Het is de laatste dagen weer goed mis met Andre Hazes. Hij zou volgens Yvonne Coldeweijer zijn Monique hebben gedumpt en ingeruild voor een Spaanse dame genaamd Andrea Palva. Deze dame is een stuk ouder dan Andre en eerder lieten we al weten dat Monique haar Andre betrapte op vreemdgaan met deze dame.

Maar dat is niet alles, want er speelt meer. Andre heeft natuurlijk ook al gebroken met zijn moeder Rachel. Die zou namelijk een persoonlijke brief van Andre die bedoeld was voor zijn ex Sarah van Soelen hebben gelekt naar Yvonne Coldeweijer.

Ook het erfenis schandaal wat speelt tussen Roxeanne en Rachel is binnengekomen bij Andre. Hij had namelijk net als zijn zusje Roxeanne geen flauw idee dat zijn moeder helemaal geen recht had op de erfenis. Roxeanne heeft haar moeder inmiddels voor het gerecht gesleept en de twee gaan het binnenkort uitvechten. Reken maar dat Andre dat van dichtbij in de gaten zal houden en als Roxeanne de zaak wint dan betekent dat ook voor Andre dat hij recht heeft op de erfenis van zijn vader.

Maar Andre wil blijkbaar alles zelf verduidelijken, want vanavond is hij te gast bij Eva Jinek. Hij is daar om te praten over de aankomende Holland zingt Hazes concerten waarbij hij ook zal optreden. Eigenlijk wilde Andre helemaal niet optreden, omdat zijn moeder het allemaal organiseert en hij haar niet onder ogen wil komen. Maar Andre kon niet onder het contract uit dus moet hij zijn verplichtingen nakomen.

Eva Jinek zal vast ook vragen stellen over wat er nog meer in Andre zijn leven speelt met betrekking tot alle roddels die er spelen. Dus wij zijn benieuwd wat Andre te zeggen heeft daarop vanavond bij Jinek.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ik snap niet dat hij bij Eva Jinek gaat zitten dat is net een politie agent met onder vragen wil alles weten die verwaande vrouw

Dat word weer de grote narcist Hazes show, vol met zelfmedelijdend slachtofferschap en dat het arme ventje zo’ n ontzettend bizarre en slechte jeugd heeft gekend. 🥱 So Boring.
En daarna snel knaken verdienen aan de man die hem dat zogenaamde bizarre leven en slechte jeugd heeft meegegeven. 🤑 Samen met vd Boom.
Om te kotsen!🤮

Junk

Jeroen is zeker als een vader voor hem? zoals 3805 andere mannen in het leven van André dat waren😂🤣

Jaaaa idd @Call me Daddy..😂😂😂
Vader van Monique, Guido van Story, vader van Sarah etc etc.
Voelden allemaal als zijn eigen vader.
En hij laat ze ook net zo snel weer vallen.
Als ie iets van ze nodig heeft zijn ze even fantastisch! 😉😆

Andre zegt NIETS, daar zorgt schoothond v.d. Boom wel voor. Alleen reclame voor de show.

WANNEER ZIJN WIJ VERLOST VAN DIE HAZESKLIEK ??????????? KOTSMISSELIJK WORDT IK VAN DAT EEUWIGE GEZEIK !!!!!!!! ZE KOMEN MIJN NEUS UIT !!!!!🤢🤮😡

Jahoor, precies wat te verwachten viel; weer dezelfde grijs gedraaide plaat.🎤
één groot —kijk mij slachtoffer zijn— festijn 😩
een hoop ik ik ik
blablaaaablaaabla bla bla 🥱
ik ik ik
blaaaaa en
ik ben zoooooooooooo zielig en beschadigd 🥱
bla bla bla
ik ik ik
same old same old. 😴

En nu hup snel door naar de grote live show want er moet geld verdient worden aan zijn vader en zijn bla bla blaaaa slechte jeugd en trauma´s 🫰
en blaaaa blaaaa
blegggggggggggghhhhhhhhhhh🤮

Hij kwam op mij over zoals voor zijn stop als een heel nerveuze en onzekere “jongen”.
Triest maar hij moet niet meer in dit beroep verder gaan.

Kan die familie Hazes niet gewoon een onbewoond eiland kopen en daar allemaal gaan wonen? Zijn wij er tenminste vanaf.