Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Monique betrapte Andre Hazes op vreemdgaan


Gisteren lieten we weten dat Andre Hazes en Monique Westenberg weer uit elkaar zijn. De reden zou zijn dat Andre nu vaak in de studio bezig is met nieuwe liedjes maken met ook een heel nieuw team van liedjesschrijvers. Volgens Yvonne heeft hem dat zoveel zelfvertrouwen gegeven dat de oude Andre die alles maar flikte en deed en met niemand rekening hield weer terug is van weggeweest. De drank vloeide ook rijkelijk in de studio. Je zag vaak flessen sterke drank staan als Andre foto’s plaatste.

In Vinkeveen vertelt Andre zelf aan iedereen dat hij en Monique weer uit elkaar zijn en hij vertelt dat vol trots. Het lijkt erop of Andre wil laten weten dat hij het uitgemaakt heeft met Monique, maar of dat zo is is maar de vraag. Want het lijkt erop dat Monique hem betrapt heeft op leugens en vreemdgaan.

Andre schijnt namelijk een nieuwe vriendin te hebben waardoor het mis is gegaan tussen hem en Monique. Het zou gaan om een Spaanse dame genaamd Andrea Palva. Het grappige is dat ze laatst ook in Nederland was en daarvan een video deelde. In de video zit ze in de auto en luistert ze naar nummer van Andre Hazes. De dame zou ook een stuk ouder zijn dan Andre zelf. Hieronder een foto van haar.

Maar nu blijkt dus dat Andre gisteren ergens zat te eten met zijn vrienden. Maar tegen Monique had gezegd dat hij voor zaken naar Marbella moest. Monique heeft een reactie geplaatst onder de foto en is verbaasd, want Andre had tegen haar gezegd dat hij naar Marbella was. Andre liegt dus de hele boel bij elkaar.

Hieronder een foto van de nieuwe vriendin van Andre Hazes:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misselijk makende eikel is die Hazes en Monique is een naïeve tuthola. Die kneus zal nóóit veranderen. Die familie komt me mijn neus uit , het zijn ziekelijke narcisten !!!

Monique de meest domme en bedrogen vrouw van NL.Laat die leugenaar toch barsten en ga je eigen leven leven , zoek een eigen onderkomen en wil niet meer van dat jochie afhankelijk zijn.

Missie om Andre onder de duim te houden weer mislukt, verschrikkelijk!
Geen probleem mevrouw gaat volgende 10 jaar telkens opnieuw proberen, ertussen wordt ze ouder, ouder en vol gepompt met botox. 😉

Waarvoor zou Monique het hiervoor uitmaken ? Dit is ze toch al gewend van hem ? Monique maakt het hiervoor echt niet uit hoor, het gaat haar alleen maar om ook bekend te zijn en om het geld want het heeft niets met houden van of de liefde te maken.

Hier mogen we wel even hartelijk om lachen niet?

André mocht willen dat ie erop mocht bij de Spaanse dame. Het enige dat hij mag bij haar is een abbo nemen op haar Only Fans pagina en zichzelf helpen🤛