Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dit is de nieuwe vriendin van Ali B


Ali B die meerdere aangiftes aan zijn broek heeft hangen wegens verkrachting en aanranding is al weer een tijdje terug in Nederland. Nadat hij lange tijd in Marokko en Dubai verbleef.

Ali B had natuurlijk gehoopt dat de storm zou gaan liggen en hij na zijn terugkeer weer aan de slag kon. Maar daar vergiste Ali B zich zwaar in.

Ali B verschuilt zich overigens niet hij wordt vaak in het openbaar gespot en lijkt zich geen zorgen te maken over de zaak die het openbaar ministerie aan het voorbereiden is tegen hem.

Hans Klok liet nog weten dat Ali B kort geleden naar hem toe kwam na een show en dat Ali B toen zei dat het OM helemaal niks had en hem niks kan maken. Dus Ali B is overtuigd dat de zaak geseponeerd wordt.

Hoewel Ali B zijn vrouw sinds de beschuldigingen nog steeds bij hem is gebleven lijkt het er toch steeds meer op dat dit binnenkort anders is.

Gisteren werd Ali B namelijk nog gespot met een onbekende dame in een van der valk hotel. Deze dame plaatste zelf een foto van haar en Ali B op Facebook en zei dat ze even aan het chillen met hem was. Ja we weten wel wat dat betekend.

Hieronder de post van deze dame.

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons als vrijwilliger met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

DEEL JE JUICE MET ONS!

Heb je nare ervaringen met bn’ers of heb je wellicht andere juice over bn’ers deel dan je verhaal met ons. Je blijft ten alle tijden anoniem. Stuur ons een mail met je verhaal naar info@utopianieuws.nl of stuur je verhaal anoniem in via de site.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

je schrikt je toch te pletter ! wat een verschil met dr profielfoto en hoe t er in t eggie uitziet.😲

OHH!MY!GowwD!
haha haah aah haa

Echt niet dat Ali met dit lelijke tokkiewijf gaat!!!! Check haar Facebook dan.
No way!!!!