Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dennis van der Geest uit huis gegooid door vriendin na vreemdgaan


Dennis van der Geest die onder meer het programma Million Dollar Island presenteerde blijkt heel stout te zijn geweest. De geruchten dat Dennis een notoire vreemdganger is gingen al langer alleen leek zijn vrouw dit niet te geloven tot nu toe. Want dit keer heeft Dennis zijn vrouw hem zelf betrapt en was het overduidelijk dat Dennis zijn vrouw in de maling nam.

Het zou gaan om een jongere dame uit het productieteam van het programma Million Dollar Island wat hij presenteerde. Zijn vrouw kwam er achter toen Dennis terugkwam van de judokampioenschappen in Uzbekistan. Toen hij in Nederland was ging hij schoenen kopen met zijn vrouw, maar Dennis wilde dus een foto van zijn nieuwe schoenen sturen naar zijn minnares alleen pakte zijn vrouw zijn telefoon af op dat moment. Ze voelde namelijk dat er wat mis was en toen zag ze alle gesprekken die Dennis en deze dame hadden.

Yvonne Coldeweijer zegt er het volgende over:

 ,,Vervolgens is Zaina (de vrouw van Dennis) woest geworden en heeft hem het huis uitgezet. Dit viel niemand heel erg op, want de week erop vertrok hij meteen voor opnames van het tweede, vreselijke, seizoen van Million Dollar Island. Met die griet dus.”

,,Hij woont momenteel nog steeds niet thuis, maar is bij zijn vader ingetrokken!”

,,Dennis heeft er al jaren geen problemen mee om van twee walletjes te eten, maar zijn vrouw is hem dit keer helemaal zat. Er moet veel besproken worden”

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons als vrijwilliger met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

DEEL JE JUICE MET ONS!

Heb je nare ervaringen met bn’ers of heb je wellicht andere juice over bn’ers deel dan je verhaal met ons. Je blijft ten alle tijden anoniem. Stuur ons een mail met je verhaal naar info@utopianieuws.nl of stuur je verhaal anoniem in via de site.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wie zijn toch die vrouwen die met zoiets willen dan zeg ik het nog netjes.

Jammer zo’n sympathieke vent 🙄😺😏
Ook al zijn ding op nummer 1 zetten ipv gezin. Blijf dan single!