Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Max Verstappen zwaar onder vuur na bizarre vondstMax Verstappen doet het echt super goed in de Formule 1. Zo is hij terwijl het seizoen nog niet is afgelopen al wereldkampioen voor de tweede keer. Max heeft zoveel punten dat hij niet meer ingehaald kan worden.

Maar Max lijkt er niet echt van te kunnen genieten. Een paar dagen geleden zei hij al dat als zijn contract bij Red Bull afloopt hij gaat stoppen met de Formule 1. Max wil graag ook wat anders gaan doen. Wat dit precies is liet hij in het midden.

Maar nu ligt Max Verstappen opnieuw onder vuur. Susanna Klibansky de vrouw van kunstenaar Joseph Klibansky die een hele goede vriend van Max Verstappen is plaatste namelijk een filmpje online van Max zijn woonkamer.

Alleen zagen volgers die dat filmpje bekeken wel iets heel opmerkelijks. Volgens een aantal volgers lagen er namelijk twee boeken in de woonkamer waar in allebei echt hele pikante kiekjes van vrouwen in staan. Niet zo handig als zijn vriendin Kelly Piquet met haar vierjarige dochtertje Penelope blijven logeren.

Deel deze juice!
  1. Gosh

    Onder vuur?
    Er is 1 Hamilton-fanaat die nog nooit een goed woord voor Verstappen over heeft gehad.
    Dus onder vuur is geen sprake van, deze meid is gewoon van het irritantste soort.

  2. Dimma

    Alsof dat zo raar is, als ze komen zullen ze vast wel ergens verstopt. Bovendien staat Social media er vol mee en word niks aan gedaan, een boek kan je verstoppen, Social media niet.

Geef een reactie