Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zangeres Maan deed het ook met deze bn’er


Zangeres Maan staat er om bekend dat ze met al aardig wat bn’ers in bed is beland.  Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit.  Maar kort geleden konden we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het bleek om Freek te gaan van het zangduo Suzan en Freek.

Freek zou zijn eigen vriendin Suzan na één van de concerten weer in hun hotel hebben afgezet. Zelf ging Freek daarna nog even terug naar de Ahoy, omdat daar een crew feestje aan de gang was. En volgens deze bron zouden Maan en Freek op dat feestje het in een bezemkast met elkaar gedaan hebben.

Maar nu horen wij ook dat Maan het met niemand minder dan omroepbeul Matthijs van Nieuwkerk zou hebben gedaan. Matthijs stond al bekend als ene grootte flirt die achter elke stagiair aanzat tijdens zijn dagen als presentator van De Wereld Draait Door, maar wij weten ook dat Matthijs het weleens met zijn gasten deed.

Matthijs had namelijk jarenlang een stiekeme affaire met Cécile Narinx die destijds vaste tafelgast was bij DWDD en hoofdredactrice van de Harper’s Bazaar. En Maan haar bedpartner lijstje met bn’ers blijft zich maar uitbreiden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze weet er wel weg mee zeg.
Ze is er niet vies van.

Wat erg dat je zo je geld moet verdienen om een onderlegger van alle bners te zijn dan heb ik meer respect voor een dame in de rosse buurt die komt ook niet in de bladen maar loopt er ook niet mee te koop.
.

het is gewoon een smerige bende daar.

Maan had beter een ander beroep kunnen nemen,vies smerig jong!!!🤮🤮

En zij was nog aan het huilen omdat ze een naakte man had gezien??
Zij had overuren kunnen maken op de wallen. Was beter geweest dan haar ‘zangcarrière’.

En allemaal zijn ze bezet. Waarom niet mannen die “vrij ” zijn of heeft ze geen smaak en pikt ze daarom die mannen van andere af ? Zielig dit hoor !!!