Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Het gaat echt niet goed met Wendy van Dijk


Eerder lieten we al weten dat Wendy van Dijk lijkt alleen nog kansloze formats mag presenteren bij Talpa. Eigenlijk moest Wendy van Dijk met haar mega salaris natuurlijk allang ontslagen worden. Maar ja haar man Erland Galjaard is de directeur bij Talpa en staat daarmee net onder John de Mol en Erland gaat zijn eigen vrouw natuurlijk niet ontslaan en John wil ook de vrouw van zijn directeur niet ontslaan dus dan maar het contract uitzitten.

Maar het gaat nu zo slecht met Wendy van Dijk. We kunnen wel stellen dat Wendy qua kijkcijfers de slechtste presentatrice van de Talpa stal is.

Het nieuwste programma wat Wendy nu presenteert is een datingprogramma genaamd ‘Liedje op het eerste gezicht.’ Ja de stomste en achterlijkste tv-formats komen tegenwoordig van Talpa en dat is dit ook weer. 

Gisteren was de tweede aflevering en vandaag kunnen we zien dat het programma dramatisch slechte kijkcijfers had nog slechter dan de eerste aflevering. Er kijkt nu echt bijna helemaal niemand meer na. Het was een totale flop zoals elk programma dat Wendy die afgelopen maanden heeft gepresenteerd.

Wendy van Dijk gaat gewoon binnenkort ontslagen worden dit is niet meer vol te houden en te verkopen aan haar collega’s die het veel beter doen. Waarschijnlijk kan ze dan aan de slag bij omroep Max.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is schandalig wat ze over Wendy schrijven ze moeten zich diep schamen. Wendy dit is niet van mijn alleen maar van heel veel mensen. Blijf gewoon doorgaan. Wat kunnen de mensen afgunstig zijn zeg. Maar je bent een dame voor het alle volk.

Marijke dat ben ik helemaal met je eens!!!👍👏

daarom heb ze weinig kijkcijfes