Het laatste showbizz nieuws

Matthijs van Nieuwkerk, Shownieuws

Geluidstape van tiran Matthijs van Nieuwkerk uitgelekt


Yvonne Coldeweijer riep een paar maanden geleden dat er een krant bezig is met een grootschalig onderzoek naar het doen en laten van Mathijs van Nieuwkerk toen hij nog presentator was van het programma De Wereld Draait Door.

Dit zou de Volkskrant zijn en deze bevestigd dat dit weekend een ‘vernietigend’ artikel over Matthijs gepubliceerd zal worden waarin zijn walgelijke gedrag na maandenlang onderzoek wordt blootgelegd.

Er doen ook al jaren de geruchten dat Matthijs van Nieuwkerk elke stagiaire het bed in probeerde te krijgen toen hij nog presentator was van De Wereld Draait Door. Maar Matthijs bleek niet alleen een rokkenjager te zijn, maar ook een enorme tiran op de werkvloer.

Maar de Privé wacht niet op het artikel van de Volkskrant en zegt nu dat ze een geluidstape in bezit hebben waarop te horen is hoe walgelijk Matthijs te keer zou gaan tegen zijn medewerkers. Ook hebben ze de insider geïnterviewd die de geluidstape naar de Privé opstuurde. Op de geluidstape is onder meer te horen hoe Matthijs zijn medewerkers afsnauwt en korte tijd later gewoon weer met zijn bekende nep lach begint te presenteren als de camera’s aangaan of er niks gebeurd is.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook zo’n narcist viezerik die zijn poten niet thuis kan houden.
En zijn vrouw keer op keer besodemieteren.
En dan word hem ook nog de hand boven zijn hoofd gehouden.
Dit was jaren geleden al bekend.
Hopelijk komt hij nergens meer aan de bak als de vuile was buiten gehangen word.

Medewerkers afsnauwt, hmmm zou het ook kunnen zijn Medewerkers met dubbele agenda op hun plaatst zetten? Niet iedereen doet zn werk goed en dat mag best gezegd worden, veel mensen zijn snel beledigd want iedereen is perfect. Oké ja dat stagiaires in bed krijgen kan echt niet…