Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ook Matthijs van Nieuwkerk ontmaskerd als nare ventEerder lieten we weten dat er veel klachten binnenkwamen over het vreselijke gedrag van Paul de Leeuw. Hij zou de productiecrew van zijn tv-progamma’s terroriseren.

Dit alles kwam aan het licht door een artikel in de Telegraaf over een presentator die zich werkelijk waar als een monster gedraagt op de werkvloer. Eerst werd er gedacht dat het om Paul de Leeuw ging en daardoor kwamen er ook verhalen over hem naar boven. Maar wij hebben sterk het vermoeden dat het artikel in de Telegraaf om Mathijs van Nieuwkerk gaat in zijn tijd als presentator van De Wereld Draait Door.

Kim wat overigens niet haar echte naam is omdat ze anoniem wil blijven zegt er in de Telegraaf het volgende over:

 “Iedereen liep op zijn tenen en was overgeleverd aan de grillen van de presentator, die zich af en toe monsterlijk gedroeg. Dat moet je gewoon slikken.”

“Na de uitzending was de presentator, waar het hele land tegenop keek, standaard woedend. Dan weer op iemand bij de autocue, dan weer een opnameleider, of een redacteur.”

 “Destijds was ook de omroep op de hoogte, maar daar werd niks mee gedaan.”

Een andere medewerkster komt ook aan het woord en die zegt het volgende:

“Je pleegt roofbouw op je lichaam van werken op zo’n manier.”

“De eisen waren soms erg onrealistisch. Het moest en zou gaan op de manier zoals de eindredacteur in haar hoofd had, en niet op een fijne toon. Je kreeg het gevoel dat je weinig waard was.”

Een spion van Yvonne Coldeweijer:

“Matthijs van Nieuwkerk. Heb die man ooit eens live zien ontploffen achter de schermen, iedereen ging er mee om alsof het another day at the office was, terwijl ik echt in shock was :’).”

Waar ging dat om?

“Volgens mij om iets kleins, weet het niet helemaal meer zeker. Ging om een detail in het laatste shot. Ik stond te shaken, en de rest ging daarna gewoon weer verder met hun leven. Hoort misschien ook wel in die wereld hoor, maar mijn beeld van hem is vanaf die dag wel veranderd, haha.”

Geef een reactie