Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Massa is Kassa: Domme Nicol terroiseert de boel weer


In de laatste aflevering van Massa is Kassa waren Peter en Nicol weer op huizenjacht. Ze vonden een huis in antieke staat met bijbhorende meubels. Tijdens de rondleiding vond Nicol het even leuk om haar hondje Coco in het kippenhok los te laten dat in de tuin stond. De kippen kregen de schrik van hun leven, want Coco wilde ze allemaal grijpen. De beestjes waren zo bang dat ze al renend voor hun leven de hele boel onderscheten. Ook Coco zat helemaal onder de kippenschijt.

Ronnie de huiseigenaar die de rondleiding gaf moest nog snel achter een vluchtende kip aan. Hij zei overigens niks op dit domme idee van Nicol. Hij wilde blijkbaar heel graag het huis verkopen, maar op Twitter ging het los en spraken de kijkers er schande van. Nicol zal vast ook wat boze telefoontjes van de dierenbescherming hebben gekregen.

Hieronder een aantal reactie’s van boze geschokeerde kijkers:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gelukkig de laatste aflevering voorlopig.
Hoe dom kun je zijn om je hondje daar bij te zetten.
Als ik die man was had ik ze buiten gekegeld, dan maar niet verkopen aan hun.
Je word al misselijk als je ze ziet.

Is dat vreselijke aso zooitje nog steeds op tv? Dacht dat er mee gestopt was!
Dat er nog mensen naar kijken. Inderdaad een domme actie om dat beestje los te laten in een kippenhok.Maar dom en ingebeeld blijft zo

Wat een stel droeftoeters.En dat blijven ze uitzenden op tv.Maar er zitten gelukkig meerdere zenders op tv en een uitknop.Hier komen die droeftoeters er niet op in iedergeval.

SBS is toch speciaal voor de mensen die van dit soort Kamper-verhalen smult? Kijk nou wat een zenderaanbod, allemaal hetzelfde concept alleen de koppen zijn anders! John de Mol, de man van de nieuwe formats, kan toch ook alleen maar teruggrijpen naar oude uitgekauwde spelletjes, domme mensen programma’s met zoveel mogelijk BN-ers want dan kijkt er tenminste nog iemand! Nicol, de golddigger, wat sneu!