Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis in grote problemen, dit is zijn laatste redmiddel


Een aantal maanden geleden werd bekend dat politie, OM, FIOD, Belastingdienst en de Nederlandse Arbeidsinspectie de misstanden rondom Peter zijn bedrijf en zijn vakantieparken aan het onderzoeken zijn. Peter kreeg verschillende mega boetes hiervoor. De boetes werde gegeven voor het illegaal huisvesten van 384 arbeidsimigranten. Maar Peter laat het er niet bij zitten en heeft de raad van state ingeschakeld. De zaak dient vandaag en wij zijn benieuwd over Peter zijn gelijk krijgt.

Vorige week had Peter nog een tegenslag te verwerken toen de gemeente besloot geen vergunning te verlenen voor zijn vakantiepark in Valkenburg. Dat betekende een enorme tegenslag voor Peter. Hij kocht het park namelijk voor een flink bedrag in november 2021 en het mag nu dus niet open van de gemeente, omdat ze bang zijn dat de vergunning misbruikt wordt voor criminele doeleinden. Dit gaat Peter flink in de portemonnee raken, want hij moet het park dan weer van de hand doen en dat zal zeker niet zijn tegen het bedrag waarvoor hij het gekocht had.

En binnenkort dient ook nog de rechtszaak tegen Peter wegens de mishandeling van zijn vriendin Nicol die hij gebeten zou hebben in haar neus en borst. Tja Peter is er maar druk mee al die rechtszaken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik hoop dat alles instort de opschepper, met zijn stinkparken.
Vieze narcist.
Je zal maar te bed moeten met zo iemand, dan moet je eerst goed kotsen.
Dat die Nicole dat kan zeg, nog niet al was hij met goud behangen.

Ik heb gister avond de aflevering gezien, Dinsdagavond- ik neem vaak programma’s op- en wat een naar mannetje is die Peter toch. Ze moet dit en ze moet dat. Nou ik liet me dat echt niet gebeuren, dan maar gewoon werken en niet zijn geld. Ze is echt zijn slavinnetje.