Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis in grote problemen, dit is zijn laatste redmiddelEen aantal maanden geleden werd bekend dat politie, OM, FIOD, Belastingdienst en de Nederlandse Arbeidsinspectie de misstanden rondom Peter zijn bedrijf en zijn vakantieparken aan het onderzoeken zijn. Peter kreeg verschillende mega boetes hiervoor. De boetes werde gegeven voor het illegaal huisvesten van 384 arbeidsimigranten. Maar Peter laat het er niet bij zitten en heeft de raad van state ingeschakeld. De zaak dient vandaag en wij zijn benieuwd over Peter zijn gelijk krijgt.

Vorige week had Peter nog een tegenslag te verwerken toen de gemeente besloot geen vergunning te verlenen voor zijn vakantiepark in Valkenburg. Dat betekende een enorme tegenslag voor Peter. Hij kocht het park namelijk voor een flink bedrag in november 2021 en het mag nu dus niet open van de gemeente, omdat ze bang zijn dat de vergunning misbruikt wordt voor criminele doeleinden. Dit gaat Peter flink in de portemonnee raken, want hij moet het park dan weer van de hand doen en dat zal zeker niet zijn tegen het bedrag waarvoor hij het gekocht had.

En binnenkort dient ook nog de rechtszaak tegen Peter wegens de mishandeling van zijn vriendin Nicol die hij gebeten zou hebben in haar neus en borst. Tja Peter is er maar druk mee al die rechtszaken.

Leroy krijgt Maxime altijd aan het huilen in ruzie

De Meilandjes zijn de laatste tijd slecht in het nieuws gekomen door hun uitspraken over vrouwen met hoofddoekjes. Hierdoor raakte Lees meer

Is Leroy klaar met diva Maxime Meiland?

Eerder hadden we al te horen gekregen dat het flink borrelt in de relatie van Maxime Meiland en Leroy. Maar Lees meer

Maxime Meiland snoert Leroy de mond

Laatst was er nog veel kritiek op maxime Meiland omdat ze klaagde dat haar huis van 139m2 ter waarde van Lees meer

Moet Leroy naar de pijpen dansen van Maxime Meiland?

Wij hebben te horen gekregen dat het flink borrelt in de relatie van Maxime Meiland en Leroy. Gisteren werd Maxime Lees meer

  1. Ik hoop dat alles instort de opschepper, met zijn stinkparken.
    Vieze narcist.
    Je zal maar te bed moeten met zo iemand, dan moet je eerst goed kotsen.
    Dat die Nicole dat kan zeg, nog niet al was hij met goud behangen.

  2. Cisca

    Ik heb gister avond de aflevering gezien, Dinsdagavond- ik neem vaak programma’s op- en wat een naar mannetje is die Peter toch. Ze moet dit en ze moet dat. Nou ik liet me dat echt niet gebeuren, dan maar gewoon werken en niet zijn geld. Ze is echt zijn slavinnetje.

Geef een reactie