Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gaat niet goed met Katja Schuurman: ‘Ze kan niet meer lopen’Over Katja Schuurman zijn inmiddels tal van verhalen bekend over haar nogal losbandige levensstijl. Zo waren Katja en haar ex Freek swingers en kregen ze vaak een hotelverbod wegens geluidsoverlast. Ook vertelde Katja ooit een keer in een jacuzzi het te hebben gedaan met een hoop andere mannen en liet Jan Uriot weten dat hij Katja en Freek had betrapt bij een theatervoorstelling op bepaalde handelingen. Daarnaast gaat er een verhaal rond over wat Katja in een vliegtuig zou hebben gedaan. En werd laatst bekend dat Katja een bn’er om een trio had gevraagd in een restaurant.

Maar nu laat Katja Schuurman weten dat ze last heeft van woedende billen waardoor ze bijna niet meer kan lopen. Katja zegt er zelf het volgende over.

 “Wat houdt je lijf toch op de meest rare plekken emoties vast. Mijn billen waren de laatste tijd blijkbaar stalling voor onverwerkt verdriet en boosheid. Ik kon op een gegeven moment nauwelijks meer normaal lopen, laat staan zitten.”

Gelukkig voor Katja blijkt een masseur het probleem van haar ‘woedende’ billen te hebben opgelost.

“Wat een wonderdokters zijn sommige masseurs toch! Met alle liefde die ze in je stoppen, en hoe ze niet alleen je spieren soepel maken, maar ook je energie weer vrij laten stromen.”

Een aantal dagen geleden liet Katja ook nog weten dat ze last heeft van depressieve gevoelens. Waarschijnlijk zijn deze gevoelens dan in haar billen gaan zitten.

“Vanochtend wilde de zon niet opkomen in mijn hoofd. Leegte, lethargie, somberte; verzetten heeft geen zin. Accepteren dat het even zo is, niet in paniek raken, weten dat alles altijd weer voorbij gaat, het mooie maar gelukkig ook het nare. En bij zonsondergang kwam de zon weer op 🙏🏽🌅☺️.”

Katja Schuurman is weer compleet de weg kwijt

Over Katja Schuurman zijn inmiddels tal van verhalen bekend over haar nogal losbandige levensstijl. Zo waren Katja en haar ex Freek Lees meer

Katja Schuurman ging tafels in café af en vroeg om trio

Over Katja Schuurman zijn inmiddels tal van verhalen bekend over haar nogal losbandige levensstijl. Zo waren Katja en haar ex Freek Lees meer

Bezopen Katja Schuurman weer helemaal de weg kwijt

We herinneren ons allemaal nog wel de aflevering van het programma ‘Boerderij van Dorst’ waar Katja Schuurman en Douwe Bob Lees meer

Grote zorgen over Katja Schuurman, het gaat echt niet goed

We herinneren ons allemaal nog wel de aflevering van het programma 'Boerderij van Dorst' waar Katja Schuurman en Douwe Bob Lees meer

10 Reacties

 1. Kitje Schuurspons

  mens moet eens wat minder zuipen want wat een quatch komt er uit dat aanstellerige bekkie.

  • Eldrid

   Het is gewoon een ordinair goor vies wijf.
   Laat ze maar eens gewoon de kost verdienen en een andere jurk aantrekken,weet ze ook eens wat werken is en niet de gore madam uithangen,past niet meer op die leeftijd.
   Je zou zo’n dochter hebben bah bah

 2. Misschien haar benen meer bij elkaar houden.

 3. Cisca

  Goed voorbeeld voor haar kinderen.

 4. Jenny

  ZIELIG HOOR

 5. Risalya

  Ja inderdaad benen wat meer bij elkaar houden en minder zuipen

 6. Areke

  Zal ze ook in de gaten hebben dat haar puberdochter deze verhalen over dr moeder leest en ziet.

 7. Estelle

  Dat niet meer kunnen lopen zal wel ergens anders van komen 🤣🤣🤣
  Die heeft er inmiddels zoveel gehad. Zal wel een soa zijn, die haar dwars zit.
  Ordinaire griet. Sneu voor puberdochter.

 8. Harige Harrie

  Bij ons in Brabant noemen ze dat ; die loopt uit ’t spoor , meestal gevolg van over(matig)belasting , mooier kan ik ’t niet maken . Je kan altijd (nog) gaan zingen bij de Snollebollekes , op jouw lijf geschreven .

Geef een reactie