Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Katja Schuurman ging tafels in café af en vroeg om trio


Over Katja Schuurman zijn inmiddels tal van verhalen bekend over haar nogal losbandige levensstijl. Zo waren Katja en haar ex Freek swingers en kregen ze vaak een hotelverbod wegens geluidsoverlast. Ook vertelde Katja ooit een keer in een jacuzzi het te hebben gedaan met een hoop andere mannen en liet Jan Uriot weten dat hij Katja en Freek had betrapt bij een theatervoorstelling op bepaalde handelingen. Daarnaast gaat er een verhaal rond over wat Katja in een vliegtuig zou hebben gedaan.

Maar daar kan nu dus nog een opmerkelijk verhaal aan worden toegevoegd. Presentator Jan Versteegh vertelde namelijk in zijn podcast dat hij een keer in een restaurant met zijn vriendin zat te eten. In de hoek zat een bekende vrouwelijke bn’er met haar vriend. En toen gebeurde er iets opmerkelijks laat Jan weten.

Ik zit aan een tafeltje te eten met mijn vrouw Dieuwertje. Aan het andere tafeltje zat een zeer bekende Nederlandse vrouw met haar partner. Bij het dessert komen ze bij ons aan tafel zitten. Hij zegt: ‘Ja, leuk Jan. Wij wilde jou nét vragen voor een trio en wat denk je, heb je ineens een relatie met haar. Toen kon het niet meer… Wij een beetje eroverheen kletsen, rekening betalen. Toen zij hij ‘dag’ tegen mijn vrouw, zoent haar op de mond en fluistert iets in haar oor. Toen had hij dus gezegd: ‘Hé, de bal ligt bij jullie heh…

Een juicekanaal is hier even dieper op ingedoken en beweert dat de vrouwelijke bn’er Katja Schuurman was met haar toenmalige vriend Freek.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarom trouwen die mensen als ze niet genoeg hebben aan één man/vrouw ? En die kinderen van haar, als die dit lezen later of nu, dan vinden ze dit niet zo leuk denk ik. Ik vind dit zielig . Maar dit is mijn mening !!!

Ieder zijn eigen ding toch !

Ze kan haar gang nu gaan
Zoveel ze wil. Aard van het beestje
Hij heft nutoch een nieuwe vriendin je hoort nooit meer iets van hem.

Waar liggen Normen en Waarden van die Katja??? Denk dat nergens .Denkt totaal niet wat ze aan haar Kids aan doet en welk voorbeeld geeft.Schaamlos

Vieze Pieten zijn het.verdorven mensen