Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique en Sarah van Soelen doen elkaar weer na


De oorlog tussen Monique Westenberg en Sarah van Soelen is weer begonnen. In het verleden haalde de twee nogal vaak naar elkaar uit en droegen ze vaak dezelfde kleding en maakte daar foto’s van. Om te laten zien dat het de ene beter stond dan de andere.

De twee hebben natuurlijk een verleden met elkaar. Want voordat Andre zijn Monique verliet voor Sarah van Soelen was hij al een keer eerder vreemd gegaan met Sarah. Monique zou dit toen vergeven hebben als hij zich vanaf dat moment ging gedragen.

Maar Monique is toen toch nog wel even verhaal gaan halen bij Sarah op haar werk toendertijd. Sarah werkte toen namelijk bij cafe In The City in Rotterdam en Monique is daar naar toe gegaan en heeft daar behoorlijke stampij gemaakt. Al schreeuwend kwam het bijna tot een handgemeen tussen die twee totdat iemand er tussen kwam en zei dat Monique onmiddellijk moest vertrekken.

Nu blijkt Monique weer een nieuwe kledinglijn voor de kruidvat te hebben ontworpen. Alleen heeft ze dit keer een jas van Sarah één op één gekopieerd. De vorige jledinglijn van Monique liep voor geen meter bij de Kruidvat. Ze moesten zelfs spullen gratis weggeven. Het is ons dan ook een raadsel waarom Kruidvat weer een nieuwe lijn met Monique is aangegaan.

Hieronder de foto van de jas uit de nieuwe kledinglijn van Monique bij de Kruidvat en exact deze jas showde Sarah al eerder.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Twee zielige wanhopige vrouwen.

Ongelofelijk zielig gedrocht die walgelijke Sarah.

1 zinnetje, 6 woorden, 3 scheldwoorden.. Dit is precies de taal van een aantal figuren dat achter een niemendalletje aanloopt . Knap hoor!

Ibrahim, klant van snolliebollie Sarah???? 🤮😂
Lief dat je het voor haar opneemt 😉als je geluk hebt volgende x korting.

Kijk Hanne, dit is nu precies het niveau waarop jij met nog een stelletje van die nietsnutten een conversatie voert. Inhoudsloos, smerig en ontdaan van alle fatsoen. Niet dat ik jou dit kwalijk neem hoor, want je bent nu eenmaal een product van je opvoeding en het milieu waarin jij verkeert, dus ik weet wat voor type zoiets zegt.

Ibrahim dat is gesproken ,kon zelf niet beter gebracht hebben.een dikke pluim voor u.

In dit geval doet Monique Sarah na.Hoop dat deze kledinglijn ook niet loopt ga gewoon werken dan doe je iets nuttigs.Snap het Kruidvat ook niet

Monique heeft een nieuwe kledinglijn ontworpen ??? 😯🤣
Laat me niet lagen, beide koppen kant en klaar kleding in bij Alibaba voor een prikkie.
Bovendien ze zijn niet de enigen.
Kruidvat laat liever anderen voor de mislukte collecties risico’s draaien, dus Kruidvat speelt slim.

@Ikkem .. Och meissie jaloersssss???🤣🤣
Zij casht hiermee meer dan jij in de heel jaar achter de lopende band.🤪😂

Superrrr grappig al die jaloerse reacties op de kledinglijn van Moon. Ja 😬😂😝
Voor dat salaris moeten minkukels als jullie meer dan 10 jaar werken.🤑
Whahaaha wat een rotgevoel he?🤪

Komen, heb je je lagere school wel afgemaakt????😂
Lagen = lachen bedoel je
Koppen = kopen
Enigen = enige
Etcetera🙊

Schaam je Ikkem!

Verdorie Leo, zij heeft het over Sarah en Monique. Dan is “enigen” toch de meervoudsvorm! Er mag dan een taalfoutje inzitten, de boodschap heb ik goed begrepen en daar gaat het toch om?! Overigens is de inhoud van jouw boodschap wat minder te begrijpen. Deze is kinderlijk en kinderachtig.

Anna wat ben je bijdehand of die junk werk met de verlopen kop!!! kleutertje is 27 het lijk me opoe wel zooo oud ziet ze eruit om te kotsen…

Zo, Rene, dat is kort maar krachtig. Maar joh, luister eens, het is toch niet nodig dat je geregeld laat merken tot de laagste sociale klasse te behoren en dat je nog te stom bent om een fatsoenlijke mening over iets of iemand te geven. Dit weten wij allemaal al lang.

Zielig mannetje die zich hier Rico noemt om stoerder over te komen dan als het scharminkel wat hij is.
Lachwekkend 😄😄😄😄😄😄😄

Hé, geweldige Otto, iets onzinnigs zeggen over iemand die jij totaal niet kent, dat is pas écht belachelijk. Maar ja, uit het groepje waartoe jij behoort , komt zelden een fatsoenlijk commentaar. Is dit onmacht, gebrek aan fatsoen en geïnspireerd door een nutteloos iemand? Jij mag het zeggen

Jazeker René helemaal mee eens!👍
Zo’n lelijk mokkel zo verbouwd.
Zou me rot schamen met zo’n kop.😂

Freddy, kijk jij maar eens naar dat wijf op de linker foto met die van haat verwrongen smoel. Dan zie je een echte rotkop, dus voortaan beter opletten.

Zooo heej Evelien het tokkiegehalte straalt hier van jouw scheldwoorden af.
Wat een taalgebruik 😝
100% weer zo’n Sarah-groupie.

Duidelijk jouw complete woordenschat opgesomd in die paar zinnen:
*wijf
* haat
* verwrongen smoel
*rotkop
Knap hoor, zoveel domheid in een paar zinnen kunnen uiten.
💩💩💩💩💩🤪💩💩💩💩💩

Zo Olga, moeite met mijn woorden? Duidelijk is toch wel dat ik tot het Hazes kamp behoor en dat ik jullie – hoewel dit niet mijn gewoonte is – graag in je eigen taal aanspreek. Wat ik zeg moet je natuurlijk wel snappen.
In de paar commentaren uit jouw kamp kom ik ca 60 beledigingen , schunnige opmerkingen en scheldwoorden tegen. Dus waar heb je het over!?

moet die sarah niet maar ze draagt de jas beter dan deurmat mo met dr vreselijke paarse teddytroep

Esther nou denk dat ze niet op dat hoopje ellende wil lijken !!! Mijn god wat is dat jong lelijk zeg,en een IQ van o,o maar ja wat wil ze ze kan alleen maar foto’s schieten thats all misbaksel…

Andrea 👍👍👍👍👍 precies wat een opgeblazen kop heeft die junk🥴

Zo gestoord die Sarah!!!!!🤮🤮🤮🤮🤮

Zo Udo, dus jij vindt Sarah gestoord omdat jouw idooltje Sarah een beetje probeert te imiteren. Is dat jouw manier van logisch denken? Nou, heel apart hoor!!

Zo’n mode-collectie gaat zeker een halfjaar tot driekwart jaar aan vooraf voordat dit ontworpen & gedistribueerd is.
Sarah gaat Monique meteen weer dissen zoals altijd en zich precies hetzelfde kleden zodra ze de collectie onder ogen krijgt.🥴😝
Zij is totaal geobsedeerd door haar concurrent Monique.
Sarah is een zielig obsessief meisje.

Voor mij is het logisch dat zij graag op Sarah wil lijken, maar zij kan haar pogingen beter stoppen. Tot mislukken gedoemd

Sarah hou eens op met je na-apen, is echt kleutergedrag.
Zie je je grootste vijand (want nog wel met je ex op vakantie etc) met een landelijke collectie -terwijl jij fotootjes maakt van anderhalve collectie- welke zij een halfjaar geleden heeft samengesteld en gepresenteerd is en meteen ook hetzelfde dragen. Die je steeds weer, zet jezelf toch niet zo voor gek.
Ga een eigen persoonlijkheid creëren Sarah dan hoef je niet alles van een echt mooie vrouw qua persoon als uiterlijk na te bootsen.

PEGGY, een echt mooie vrouw? Dan vind jij een aap ook zeker mooi!!En 1 1/2 collectie is altijd meer dan 1.

Och Andrea, meen jij dat nou echt? Wil jij het op déze manier opnemen voor jouw omhooggevallen idooltje? Kom nou toch, je weet toch wel beter. In ieder geval spreek je wel dezelfde taal.

Sara Soelen blijft mooier, jonger en slimmer dan Cougar niksnut Monique die nog steeds teert op het geld en de beruchtheid van Dre Hazes. Monique is en blijft een kansloze. Die twee kan je niet vergelijken. 😝

Daantjuhhh hahahaha als dat jouw idee van mooi is …. plastic fantastic.🙃👄
Wil toch niemand op lijken en mee vergeleken worden, zo’n afgekickte junkie met die dikke siliconen vislippen.
Daarbij haar nepborsten offe meloenen.
En labiele persoonlijkheid. 😆

Ik zag bij de Kruitvat online folder dat sommige kledingstukken niet leverbaar zijn wegens leveringsproblemen.

Daantjuh nee die plastic pop die is ook zo binnen gekomen door die Hazes want wat is ze nou helemaal niks toch 😂😂 te dom om voor de duvel te dansen!!! ze kan alleen hoeren en snoeren met bezette mannen zuipen en snuiven ,zo heb ze die Hazes ook naar de klote geholpen

Andrea, even je geheugen opfrissen. Toen André contact kreeg met Sarah bleek al snel hoe beroerd – mentaal – hij er aan toe was en er is toen – mede door de familie van Soelen – voor gezorgd dat er aan de oplossing hiervan wat gedaan ging worden, Deze problemen hadden niets te maken met Sarah, maar alles met de daarvóór liggende periode.
En als je niets beters te melden hebt dan bovenstaande onzin, kun je in het vervolg beter je mond houden.

Nellie volgens mij ben je dement aan het worden .. elke keer herhaal je deze onzinnige bladiebla.
Liegen is duidelijk je double name.
😆

André ligt nog volop languit in de goot gekke Nel.
Mammie Roggel pusht hem om zogenaamd als herboren tevoorschijn te komen.
Benieuwd hoe snel hij weer op zijn gat ligt.🍾🙃🍺
Junkie Sarah en André zijn te slap om het rechte pad te houden.
Sarah heeft hem kapot gemaakt & hem meegezogen in haar verslaving.
Jij gelooft klakkeloos de leugens van je favo Soelen-familie.🤣

Jantine, Rianne en Andrea (is toch dezelfde), toen Andre Febr, 2021 na een relatie van 7 jaren zijn huis ontvluchtte, zat hij boordevol problemen. Om vervolgens Sarah aan te wijzen als de schuldige hiervan is laf, misselijk maken, laag bij de grond etc. . Iemand met een beetje fatsoen ter grootte van een mosterdzaadje zou zich wel 10 maal bedenken om zoiets te beweren.
De betrokkenen die zijn signalen niet opgepikt hebben, moeten zich kapot schamen en niet zo hoog van de toren blazen. Een zeker schuldgevoel en bescheidenheid is in deze beter op zijn plaats.
Verder gaat het mij niet om de één of ander, maar ik kan niet tegen onrecht.

Precies Andrea👏 Exact zoals het is!!!!

Goed teken, al zoveel uitverkocht dus!
Goed gedaan & topper ben je Mo.
🤗😘 Trots op jou.
Je ziet hoeveel jaloezie je ermee uitlokt.

Wil toch niemand dragen wat die psycho doll Sarah aanheeft.

Zo Tiny, dus jij trekt aan wat dat gestoorde niemendalletje aanheeft?! Jij hebt er echt goed kijk op hoor!

Pffff wat de loser die Sarah pakt meteen de kans zo’n zelfde soort jas te showen.
Die is echt mesjokke. Ongelofelijk wat laat jij je kennen!!!!
Laat je obsessie van Mo & Dre eens los jou gekooooo.

André ligt nog volop languit in de goot gekke Nel.
Mammie Roggel pusht hem om zogenaamd als herboren tevoorschijn te komen.
Benieuwd hoe snel hij weer op zijn gat ligt.🍾🙃🍺
Junkie Sarah en André zijn te slap om het rechte pad te houden.
Sarah heeft hem kapot gemaakt & hem meegezogen in haar verslaving.
Jij gelooft klakkeloos de leugens van je favo Soelen-familie.🤣

Rianne, jij hebt het over ene gekke Nel, mag ik jou met hetzelfde recht dan achterlijke RIANNE noemen? Had jij een schriftelijke opdracht welke tekst jij – als lid van het schrijversclubje – moest schrijven. Je hebt namelijk 2 maal hetzelfde gedaan joh! (Vergeten het briefje onderop te leggen?)

Hou op met je pesterijen en alles nadoen van Monique vieze Sarah.
Intens slecht mens ben jij. Gatver!😜😜😜😜😜

Sarah heeft haar ouders kapot gemaakt destijds met haar destructieve levensstijl als junkie.
Vervolgens Monique met de pest-campagne op Instagram tot heden.
Daarna Andre helemaal naar de kl*te geholpen.
Zij is een gevaarlijke vrouw.

Er staat toch duidelijk:………………..alleen heeft zij (Monique) een jas van Sarah één op één gekopieerd en …………………….deze jas showde Sarah al eerder.
Het blijkt dus dat begrijpend lezen niet jouw (Carolina, c.q. Bas c.q. Peggy c.q. Sita) sterkste punt is, maar volgens mij kan het niet duidelijker aangegeven worden.
Kijk, je kunt nu wel zo ongefundeerd gaan zitten hakken op Sarah, maar feit blijft, dat André een goede reden heeft om niet terug te gaan naar Monique, dus pak je verlies en geef je (kritische) mening op een eerlijke manier. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor jou.

Gelukkig heeft Sarah binnenkort nog nauwelijks tijd voor na-apen als ze start met haar carrière als snol. Enjoy Dubai !!!!!!🎈🎉

Hé Leonie, je zult toch maar tot dit groepje uitschot behoren waar dit soort taal aan de orde van de dag is. Dan heb je het echt goed voor elkaar zeg!

Die meid is compleet gestoord.😂😂😂
Sarah je zet jezelf wederom voor schut.

Sarah vieze imitator telkens doen of Mo jou na-aapt, vieze nepper.

😝😝😝😝😝 Sarah🤮🤮🤮🤮🤮🤮