Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vrouw Simon Keizer neemt heel drastisch besluit


Een week geleden lieten we nog weten dat Annemarie de vrouw van Simon Keizer in Volendam bekend zou staan als ‘sloom en dom.’ En wij dachten voeg daar dan ook maar het woordje naïef aan toe. Maar Annemarie blijkt alles behalve naïef, want een juicekanaal meldt dat Annemarie allang op de hoogte was van Simon zijn vreemdgaan praktijken. Annemarie heeft Simon hiervoor een tijdje geleden vergeven en Simon denkt waarschijnlijk dat hij daardoor een vrijbrief heeft gehad van zijn vrouwe om er maar mee door te gaan.

Maar wat horen wij nu is dat Annemarie helemaal niets geloofd van alle vreemdgaan verhalen van haar man Simon van de laatste tijd. Ze geloofd echt dat Simon zich de afgelopen jaren gedragen heeft en denkt dat het allemaal leugens zijn om Simon zwart te maken. Tja over naïef gesproken.

Simon ondertussen doet of zijn neus bloedt en mag van ome John gewoon ook nog een nieuw programma gaan presenteren in zijn eentje. Het programma gaat ’24 uur zonder’ heten. Bn’ers zullen zich opsluiten in een ruimte waar ze geen gebruik mogen maken van hun telefoon en internet en zichzelf maar moeten vermaken. Wat de functie van Simon wordt is niet duidelijk. Wellicht maakt die een krot praatje met de bn’er voor en achteraf die de ruimte in gaat. Klinkt overigens wel als een dodelijk saai programma maar goed.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Simon kijkt triomfantelijk op de foto en bij JINEK