Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vrouw Simon Keizer neemt heel drastisch besluitEen week geleden lieten we nog weten dat Annemarie de vrouw van Simon Keizer in Volendam bekend zou staan als ‘sloom en dom.’ En wij dachten voeg daar dan ook maar het woordje naïef aan toe. Maar Annemarie blijkt alles behalve naïef, want een juicekanaal meldt dat Annemarie allang op de hoogte was van Simon zijn vreemdgaan praktijken. Annemarie heeft Simon hiervoor een tijdje geleden vergeven en Simon denkt waarschijnlijk dat hij daardoor een vrijbrief heeft gehad van zijn vrouwe om er maar mee door te gaan.

Maar wat horen wij nu is dat Annemarie helemaal niets geloofd van alle vreemdgaan verhalen van haar man Simon van de laatste tijd. Ze geloofd echt dat Simon zich de afgelopen jaren gedragen heeft en denkt dat het allemaal leugens zijn om Simon zwart te maken. Tja over naïef gesproken.

Simon ondertussen doet of zijn neus bloedt en mag van ome John gewoon ook nog een nieuw programma gaan presenteren in zijn eentje. Het programma gaat ’24 uur zonder’ heten. Bn’ers zullen zich opsluiten in een ruimte waar ze geen gebruik mogen maken van hun telefoon en internet en zichzelf maar moeten vermaken. Wat de functie van Simon wordt is niet duidelijk. Wellicht maakt die een krot praatje met de bn’er voor en achteraf die de ruimte in gaat. Klinkt overigens wel als een dodelijk saai programma maar goed.

Simon Keizer vlucht naar Ibiza, zijn vrouw vergeeft hem voor vreemdgaan

Gisteren lieten we nog weten dat Annemarie de vrouw van Simon Keizer in Volendam bekend zou staan als ‘sloom en Lees meer

Nieuwe minnares Simon Keizer klapt uit de school

Een paar weken geleden werd duidelijk dat Simon Keizer aan de lopende band zou vreemdgaan. Maar liefst 7 vermeende minnaressen van Lees meer

De vrouwen van Nick en Simon hebben ook mot met elkaar

Toen er vorige week juice naar buiten kwam over Simon ging het helemaal mis tussen het duo. Er gingen al Lees meer

Nick & Simon belazeren de boel, willen gewoon flink cashen

Een paar dagen geleden lieten we nog weten dat Annemarie de vrouw van Simon Keizer in Volendam bekend zou staan als Lees meer

Geef een reactie