Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes en Rachel misselijkmakend klef gespot in restaurant


Laatst nog lieten wij weten dat Andre en Rachel hadden besloten om Roxeanne Hazes te schrappen uit de ‘Heel Holland Zingt Hazes’ concerten. Eerst stond Roxeanne namelijk nog op de site en het promotiemateriaal vermeld. Inmiddels is haar naam nergens meer te vinden en hebben moeder en zoon besloten dat ze Roxeanne echt niks meer gunnen en helemaal klaar met haar zijn.

Ondertussen blijken Andre en Rachel gespot te zijn in een Italiaanse restaurant in Amsterdam. Volgens een gast die daar ook aanwezig was vierde ze duidelijk dat Andre een jaar clean is. Een paar dagen geleden plaatste Rachel nog een foto van een grote taart op haar Instagram account met een emotioneel bericht over dat ze zo trots is op Andre dat hij clean is. Toen de media erop doken werd Rachel boos en zei ze dat dit iets privé is, maar goed dan moet je het wellicht ook niet delen op je Instagram account.

Maar de gast die Andre, Rachel en nog wat andere vrienden van hun spotte in het Italiaanse restaurant viel nog wat anders op. Andre en Rachel waren namelijk behoorlijk klef bezig met elkaar continue kusjes geven op de mond. De gast werd er gewoon misselijk van zo klef waren moeder en zoon met elkaar bezig.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ach hij valt toch op oude vrouwen?

AH jr. Heeft een Oedipus complex. Symptomen dat hij niet lang bij en met andere vrouwen uithield en steeds weer bij na elk breuk naar zijn moeder gaat en nu klef met zijn moeder doet, is hier een bewijs van.

Inderdaad misselijk je kind zo intiem op de mond kussen, ook als die nog klein is.

KOTSSSS….

Ach ja wie weet .
Het zou zo maar kunnen zijn dat Dreetje de blondjes nu wel moe is .
En ja voor hij echt losgelaten wordt op een brunette kan hij alvast oefenen met mama.

Daarverdchiet toch niemand nog van hoe ziekelijk kan dit zijn een moeder die constant haar zoon misbruikt wie zo er haar anders moeten onderhouden want zonder zijn geld is ze niets net zoals vroeger toen zijn vader nog leefde toen onderhouden hij zijn schoonouders ook de hele grote HAZES SR. Die is niets zonder haarzoon ook al heeft hij het laatste jaar geen inkomen gehad

Kan je verwachten, aangezien Andre ook nog steeds bij z’n moeder Rachel in bed slaapt omdat hij niet alleen kan slapen.

is hij nu zo gek of heeft hij ze nu hij volges zijn moeder geen druks en drankl gebruikt een andere verslaving namelijk van een baby man wordt eens volwassen en laat een kliniek je is goed onder zoeken wandt volgens mij hebben ze je niet echt goed naar gekeken en zit er erges een steekje los bij je dat jij je zo laat kennen door die moeder van je is niet erg normaal mee dat mens moeten ze een fles drank en druks geven op een eiland om rinkt met haaien hebben die ook eens een lekker hapje andere doe normaal en gedraag je eens naar je leeftijd gotverdomme je hept een kind die zijn vader soms wel en dan weer niet ziet en maar ra doen tegen de moeder van je kind en zijn tante en moeder van zijn neefje hoe denk je dat je kind dit vind om te zien en horen van zijn vrienden dat pa een verslaaft persoon is aan vrouwen die zijn oma goed vindt en zijn moeder de grond in boren heb je daar wel eens aan gedacht nu is hij nog op de basis school maar later wprdt het voor je kind niet zo leuk mee als ze hem pesten pver je op de midelbare school denk naar nu kun je er nog wat aandoen straks niet meer

Ik heb het altijd al geweten moeder en zoon… Andre lag heel lang bij zijn moeder in bed…. en nu klef op elkaars mond kussen de avond… echt ziekelijk… maar ook echt duidelijk… gadver.