Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Het gaat niet goed met Martien Meiland, zit tegen burn-out aanHet nieuwe seizoen van Chateau Meiland is nog maar net begonnen en scoort hele goede kijkcijfers. Maar Martien laat in een interview in de TROS kompas weten dat het hem allemaal te veel wordt.

Vooral de podcast die elke week wordt opgenomen vreet energie en trekt je helemaal leeg, aldus Martien. Het lijkt er dan ook op dat ze binnenkort gaan stoppen met de podcast om een burn-out van Martien tegen te gaan.

Martien en Erica zeggen er in de TROS kompas het volgende over:

“We hebben natuurlijk elke week die podcast, wat best veel tijd kost. Die podcast vreet energie. Je bent toch anderhalf uur aan het praten. Daarna ben je echt leeg.”

Martien Meiland maakt dan ook nog geen nieuwe plannen voor de toekomst en heeft zich wellicht een beetje verkeken op de podcast.

“Eerst het nieuwe seizoen van Chateau Meiland, daarna zien we wel weer verder.”

Maar zijn Erica en Martien niet bang dat het succes straks een keer ophoudt?

“Welnee joh! Dat hebben we vanaf het begin gezegd. Alles houdt een keer op, dan zien we wel weer verder. Pakken we iets anders leuks op.”

Wat willen ze dan gaan doen?

“Dat we huizen gaan kopen, opknappen en weer doorverkopen. Dat vinden we ook hartstikke leuk. Nu hebben we daar geen tijd voor, maar we hebben het er geregeld over.”

Deel deze juice!
 1. Betty

  Eindelijk van de buis? Hoeraaaa

 2. Ronald-51

  Martien heeft een burnout 🤣🤣🤣 nu pas, ik had dat al toen ik 1 x naar het programma van de familie Meiland keek. Wat een ballezooi zenden ze tegenwoordig uit op televisie, ik heb mijn televisie abonnement opgezegd door deze bagger troep!

  • Lana

   Voor mij zijn de meilandjes TOP!!
   Ik woon in België en kijk graag naar deze familie waar ik altijd energie van krijg!

 3. Simon

  Moet hij niet zoveel gillen en schreeuwen, zou een boel schelen.

 4. Ik vind de meilandjes leuk om naar te kijken ,als je dat niet zo ervaart kijk je gewoon niet.dat dingen in scene worden gezet gebeurd ook bij andere programma’s ,maar werk is werk dus als het om je gezondheid gaat en veel mensen op de personen zelf gaan schijten moet je sowiezo aan jezelf denken.burn out is niet wat even overwaaid blijkbaar vinden mensen het belangrijker om iemand de grond in te trappen belangrijker ,laat die mensen gewoon ga je naar massa is gillis kijken

Geef een reactie