Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Arie Boomsma is compleet gestoord geworden


Dat Arie Boomsma echt helemaal gestoord was wisten we al. Eerder deelde hij namelijk een filmpje waarin hij laat zien hoe hij in een ijskoude rivier bij zijn woonboerderij in Abcoude springt.

Maar het kon blijkbaar nog gekker, want niet veel later liet Arie Boomsma weten dat hij met plakband op zijn mond naar bed gaat. Ja je leest het goed Arie plakt zijn hele mond af zodat hij niet meer door zijn mond kan ademen als hij slaapt.

Gisteren dook er in de talkshow Vandaag Inside weer een achterlijk filmpje op van Arie Boomsma. Dit keer deed hij compleet gestoord op een glijbaan in een speeltuin. Johan Derksen weet het zeker Arie moet professionele hulp gaan zoeken, want dit gaat een keer mis.

Hieronder het filmpje:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Compleet gestoord die boomsma.
Maar gelijk met kachelpijp Rochel en zoon op een gesloten afdeling op laten nemen en de sleutel gelijk laten verdwijnen.

Vroeger had hij zijn geloof waar hij helemaal in op ging, nu moet hij wat anders vinden !!!

Waarom meteen bestempelen als een gestoord iemand? Hij doet niemand kwaad met zijn absurd gedrag. Ja natuurlijk…ik vind deze gozer ook een raar persoontje. Raar en naar, maar dat wil niet zeggen dat hij gek is. Ik vind Derksen eerlijk gezegd erger. Die valt dag in dag uit in herhaling met zijn uitspraken. Dementie misschien?